|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#11 |
Godfather
|
![]()
Hehe
![]() U pitanju su splavovi na Savi, u Beogradu. Poslednjih godina su postali grandovska institucija ovde. Ima splavova na kojima se slushaju razlichite vrste muzike, ali su najpopularniji oni na kojima se slusha grand. Bendovi i pojedinci koji na nekima od njih rade su oni koji su najpopularniji ovde. Izgleda da je to na kojim si splavovima svirao ovde postalo merilo koliko si popularan... ![]() Ili mi se samo chini... ![]() Na tim popularnijim splavovima se uglavnom svira svashta... Ima i zabavnjaka i narodnjaka, ali je na njima ipak uvek glavna rumba i turbo... ![]()
![]() |
#12 |
Veteran
|
![]()
Ebiga nekad davno mi je neko spomenuo te splavove,al di je to i šta je to,šta se svira tamo i gdje je to,niko nije spomenuo
![]()
![]() |
#13 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Cek', jel kakvu svirku volimo da slusamo ili koju vrstu da sviramo...
Slusam u sustini sve, al nisam u fazonu, diskoteka, splav, ovo-ono, ne bih tamo izasao nikad, osim kad radim... Pre bih otisao u neki kafic gde sviraju samo ExYu rock..., koji naravno slusam, a leze odlicno posle svadbe, da malo odmorim mozak. Ova klupska svirka vise ne zna se sta je sta, niti sta je narodnjak, niti sta je zabavnjak. Naravno, nemam ja nista protiv toga, sviram ja i to, samo nije mi to to, nije po mom ukusu. Volim da odem u kafanu, gde sviraju ciganiju i narodnjak... ![]() ![]() Inace, sviram sve i svuda, al' najvise volim pod "montaznim objektom". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Godfather
|
![]()
Nije valjda da po Shapcu nema akustike?
Ja po Sremu nadjem na svakom koraku... Milina,,, ![]() Volim da odem ponekad u Beshku u Sidro. Fina klopa, bashta na Dunavu i tamburashi... Idila... ![]() Naravno, najbolje tamburashe sam slushao u Novom Sadu... ![]()
![]() |
#15 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ma, valjda ima na jednom mestu, nisam bas siguran, ali i to su sve kolege, tezgarosi, pa kad nemaju gde da sviraju, oni rade akustiku, treba ih nahvatati...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.01.2008
Godina: 38
Downloads: 9
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
![]() Izgleda da je to na kojim si splavovima svirao ovde postalo merilo koliko si popularan... ---donekle jeste a i ne mora da znaci, ima dosta poznatih splavova na kojima rade neki, bar za mene, nepoznati bendovi ali mnogi su se probili svirajuci na jakim mestima... ne mora to biti splav... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.01.2008
Godina: 38
Downloads: 9
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jedino sto volim, od kako sviram sam, je full objekat...najmanje 200 ljudi i da je luda atmosvera. Ako nije tako i ako moram da sviram parovima za stolom i pijancima za sankom ...ne, nisam za to ,trazim dalje i radije necu da sviram...toga mi je puna kapa .Okusio sam ljutu kafanu skoro 10 godina i dosta mi za citav zivot. Kafanska svirka...ne i ne ..davno sam reko NE!!!! Prosijek godina od 16 do 25, pa mozda i 30 i to je to! Kafana..baksis..daj mi ovu, daj mi onu ..NE! Sviram za svoju ljubav dok jos mogu, za svoju dusu i za pun objekat.Imam solidnu devnicu i rado ispunjavam zelje, ono sto mogu kada mi raja da pod nos mobilni gdje pise samo za nju ili njega...ili mi posalje sms. Novac od svirke usmjerim na opremu i to je to.. Jos uvijek me drzi to da mi svirka lici na koncert gdje se igram sa rajom...jednostavno uzivam!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Odomaćeni član
|
![]()
Volim svirka bukvalno svakakva kad ima dobar band i kad je sve KOMPAKTNO!!!
Dobar sound, uigrana ekipa, dobar vokal...a ne neki majmun da celo vreme pravi se ja pa ja. E onda slusam i jazzere i birtijase, i cigane i zabavnjake...ama bas sve... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
pozdrav KOLEGAMA odgovorio bih ali i NE,rekao bih samo jednu "ZA PROFI SVIRACA NE IGRA ULOGU OBJEKAT" imao sam priliku svirati na Brodu ali na groblju tacno u 4h u jutro,i to u Bijeljini gdje nam je covjek rekao i dao pare unaprijed da idemo svirati u njegovu vikendicu,a odveo nas na groblje i morali smo otpjevati samo jednu pjesmu"NEMA TE VISE ALIJA DRUZE MOJ"masno je platio ali nas je i masno namaltretirao.trava do koljena,on ispunio svoje obecanje do prijatelja ALIJE a mi dobro zaradili i jos bolje se usral. u gace.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kakvu, svirku, volite |
|
|