|
![]() |
#11 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
za korga pa serije su dosta 3 banke za posao a ako ti to nije dosta za to ti je HD
![]()
![]() |
#12 |
Vredan član društva
|
![]()
DuX,-brate...
PazZzi malo sta pises,-jer... Pogledaj i citaj prvo sta sam pises da bi znao da odgovoris... Necemo se svadjati ne daj boze,-ili slicno... Zbog gluposti da nas banuju,itd... Ali,-samo procitaj tvoje postove u ovoj temi,-i bice ti jasno... Ne treba meni broj,-ni nista... Vec samo kad kazes nesto,-obrazlozis svoj odgovor,-cisto iz postovanja... OK drugar,-PozZz...
![]() |
#13 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
za korg pa 50
|
![]() |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
|
![]()
Cekaj prijatelju ne razumijem oko cega nas dvojica polemisemo.... znam sta pisem a ti izvuci iz mog posta moju tvrdnju koju trebam da argumentiram ili obrazlozim
![]() Moja isprika moderatorima zbog ovoga.... pozdrav
![]() |
#15 |
Vredan član društva
|
![]()
Vazi,-u redu je...
-Pozdrav i tebi drugar... Zdr.
![]() |
#16 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
mozda je tako ali ja sam od kako sviram korgove aranzere brisao fabricke ritmove i na i30 i na i35 svojim drugarima kad se pojavio, na pa 80 skoro da i nisam imao nijedan fabricki sve je bilo izmeshano, i fala Bogu nijedna se nije sjebala.... sad isto to radim na pa1x, nadam se da nece
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nema potrebe za frke, na KORGove aranzere skoro na sve se moze maknuti fabricne
ritmove a i na I30. Nema nikakvih problema niti steti nesto sintu, zato je to tamo. Radi slobodno to, nece nista uciniti sintu.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
znam na i30 je samo malkice drugacije nije ko na pa seriji, morao sam preko PLOAD diskete da nalepim....
![]() |
#19 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Na I30 menjaju se blokovi, prvo napunis C i D i onda okrenes blok, stavis da C i D
budu fabricni a onda napunis ostalo u A i B.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
za i30 je ova procedura.... napravish set sa ritmovima koji zelis i morash da ga snimnish na praznoj disketi pod nazivom I30PLOAD.SET kad to uradish onda ubacish disk u klavijaturu i iskljucish je. Prilikom paljenja klavijature disketa mora da bude unutra i morash da drzish kombinaciju dva tastera. Esad ja ne mogu da se setim koji su mislim da je GLOBAL jedan al neznam drugi koji je? Zna li neko???
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fabrickite, izbrisam, kako, ritami |
|
|