|
![]() |
#21 |
Vredan član društva
|
![]()
e ovo mi se svidza sto je ognjen-ogy rekao i slazem se mada nisam imao prilike da uporedzujem klavijature al mogu da vam kazem jedno, prije PA800-ke imao sam PA50-ku znate i sami, i kad sam svirao svadbe i ostalo sa orkestorm znaci bez aranzera tako sam lepo namestao boje pa50-ke na razglasu da su zvucale vise nego super,....a sad PA800..? ma necu da pricam vise. Uzmi sebi PA800 i ne zamaraj se...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.09.2008
Mjesto: Plav - Montenegro
Downloads: 1519
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: El. Gitara, Ak. Gitara
![]() |
![]()
hvala vam jos jednom na odgovorima, najvjerovatnije cu uzeti pa800 a TR necu jos da prodajem za svaki slucaj..... hvala jos jednom.........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Odomaćeni član
|
![]()
ee ljudi vi raspravljate o klavama koja je savremenija sta sve moze, i jos gore kaze proslo vreme pa80? to je bezveze.. da vam ja nesto kazem.. ako imas dobre ritmove nema veze na cemu su njima vreme ne prolazi... nego picis i sviras.. ja bi od pa80 napravio da stanu oci.... eto.. nema tu klava.. ja derem jos na g1000 i ludnica je gde god sviram i posla svaki week.. e sad sto i ja pametujem hocu pa2x il tirosa to je nas muzicara sviju boljka iako ja se ne opterecujem ni naj manje ako budem mogao uzecu ako ne ne ... poz
![]() |
#24 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2004
Mjesto: Austria-Graz
Downloads: 1378
Uploads: 9
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
ja vec duze vremena sviram samo na PA 800 i prezadovoljan sam ,treba malo truda pa to sve srediti po svom ukusu,ako jos i pjevas vokalist je super.a sto se tice boja.ne treba mjesati solo i aranzer klavijaturu.............sa PA 800 SIGURNO SE NECES KAJATI
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|