|
![]() |
#21 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Koliko sam ja razumeo to je valjda jedna ista osoba...
Najbitnije je da pomognemo nasem drugaru!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Otisli smo od teme koja je zapoceta!
Nije jedan te isti. Radi se o Enveru i Austrije a ne iz NYC. Shto se tice njegovog seta i ja imam ali mislim da sada ipak nije potreno da njegove stvari dajemo ako neko pomogne,mislim da me razumijete! Ja sam ponudio svoj SET za sve chlanove i na tome cu i da ostanem. Eto nekoliko ih ima vec sto su probali pa mogu da kazu dali vrijedi te pare ako ne onda cu da poklonim ko uplati i 5 €. |
![]() |
![]() |
#23 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ma ne, Enver iz New York-a je druga osoba. Nego sam bio zbunjen...Ne znam vise o kome se radi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Otac nacije
|
![]()
Zaboravio sam josh neshto!
Taj E-KARA SET je njegov i on bi trebao da se pita. Sve ovo smo organizovali na nashu inicijativu i mislim da treba da ponudimo sami sto imamo! On nije trazio pomoc. Ja sam ga nazvao i rekao sam mu da ima prijatelja koji zele da izadju u su susret i da hocemo da pomognemo koliko se moze.
![]() |
#25 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ok Miki mozda sam ja pogresio i vucem to nazad, al pitaj njega o tome, jel puno ljudi traze njegovi set, nikoga nije dobio, ako se secas to sam i javno rekao na forumu jednom davno kad sam se zakacio sa Enverom, da necu njegov set nikome dati. Adrijane, Enver iz NYC nema nista...osim sto ga je cura ostavila, ko i moja...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
De mi sad nešto razložite,miki,Nedim i ostali što imate te setove...Ja sam na Yu-Midiju vidio onaj oglas od ENVERA IZ NEW YORKA...Dakle onaj DEMO što je stavio gore u mp3-formatima je za mene najbolji set što sam ga čuo...E sad Nedime ako ti imaš taj set buraz javi mi se pa da se dogovorimo ne pitaj za pare samo želim da imam taj set kod sebe...ili ako ga još ko ima...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Imam set sa 48 takih ritmova, ne kazem bolji il gori al 48 ritmova, Enver je moj jaran isto ovde, ima i on dobre stvari.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Ok ljudi...Imate setove za pa1x...?
Ali nemojte da ima nekih ritmova i arr sa mog "pa1styiles za pa1 od vlatkovic"sa down.to je set za 32mb full,koji je zakacen jos prosle godine, tacnije 08.07 2005god i skinut preko 1000 puta...Taj set je tada placen i nisam se bunio a pustio sam ga na down kao drug da ga imaju svi...mislim bez ljutnje...Treba nesto novije!!!! Ko ima muzicara za druga...Neprijatelj mu ne treba!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja ovdje na stranici nisam vidio jos niko da je uploadirao set
od 32MB, izmijenili se mozda privatno ali da je uploadirano to jos niko uradio.. Valjda bude u toj novoj sekciji ali da vidimo situaciju hehe... vozdra |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Otac nacije
|
![]()
@Vlatkovic
Prijatelju znam da si uploadao mnogo stvari ali taj SET nije moguce upladati posto je upload ogranicen na 3MB bio.Takodje ja nisam ni privatno dobio,sve u svemo to nema nikakve veze ja ostajem pri tome shta sam obecao ti samo treba da se javish kad dobijes adsl :wink: !
![]() |
Favoriti |
Oznake |
mikivaxter |
|
|