|
![]() |
#21 |
Vredan član društva
|
![]()
Koji su semplovi na onoj snimci
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.05.2004
Downloads: 454
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Krs nekih semplova sa interneta, Rok bubanj, rok bas i najbolje distorzije koje sam do sada nasao. Jedna svira rifove na snimku a druga solo. Javi kako ti radi podesavanje jer na mom ozvucenju se pokazalo super.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.05.2004
Downloads: 454
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Formatirao sam flash karticu i preuredio semplove, imam sad dva seta bubnjeva- REAL DRUMS i ROK bubanj, takodje sam ubacio dve profi semplovane bas gitare. Ovo je strasno koliko mocno zvuci, korg je najjjjjaca droga !!!
Ljudi nemojte mi traziti da vam saljem semplove, preko dial up bi mi trebalo 100 godina dok posaljem svakom. Kad okacim u Download sekciju skidacete do mile volje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tema jeste zastarila, ali mi se cini zanimljiva, pa da je pokrenemo ponovo
![]() Ja sam to uradio na sledeci nacin - u PROGRAM modu u USER DRUM KITS sam postavio taj 4-pojasni ekvilajzer na svaki element bubnja. Pojacao sam taj efekat na maksimum na max 127 i to sacuvao. Sada, vratim se u standardni mod sviranja i odem MENY pa na efekte. Kao B efekat postavim isti onaj 4-pojasni eq, i njegov uticaj na bubanj pojacam takodje na maximum. Nakon toga, odem na detaljna podesavanja efekta B, na 10. strani i tu se nalaze sve ove stvarice sto su kolege detaljno opisale u izlaganju. Ne znam da li je ovo sto sam ja uradio najispravnije sto se tice tih podesavanja, ali sam uocio primentu razliku u zvuku. Ako je jos neko pokusavao da malo cacka oko ovoga neka napise iskustva, pa da popricamo detaljno na ovu temu. Mislim da moze dosta da se unapredi zvuk na Pa80 pomocu ovoga. Pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Mjesto: Munchen
Downloads: 5022
Uploads: 58
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 11 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa5X
![]() |
![]()
Kolega hvala,novopečeni sam na korgu.Zna li neko da objasni gdje se sve ovo nalazi na pa2x.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ne znam za pa2x, uglavno treba da dodas taj efekat na svaki element bubnja i posle fino nastelujes. Nadam se da ce se javiti jos ljudi da pronadjemo najbolje resenje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Drugar foruma
|
![]()
Extra tema moze se puno toga izvuc iz ove teme!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
hteo bih da cujem kako sveovo zvuci i trazeci "PAKIEQ1,set" u Dl,nema ga-pa ako moze kolega da ga okaci ponovo da poslusam ovu ideju,pa ako mi se zasvidja da se prihvatim posla...
hvala
![]() |
#29 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa to i mene bunilo...ajd ja priznajem,u te herce i decibele se i ne razumem
bas najbolje,ali sam pokusavao da shvatim kako moze isto da radi na ralicitom ozvucenju ?? mislim,ima razlike u mikserima istih proizvodjaca ( recimo PM 600 i PM 1000) a kamo li u razlicitim markama...a o zvucnicima i da ne govorim...zato i zatrazih ovaj snimak da cujem sve to...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
eureka, ljubitelje, pa80, samo |
|
|