|
![]() |
#31 |
Moderator
|
![]()
Uglavnom sam pogledao sve navedene filmice, skoro sve. Zabrinjavam samog sebe time.
![]() Snatch Dve cadjave dvocevke (Lock, Stock and two smokin' barrels) Rock'n'Rolla Boondock Saints Goodfellas Gotti Donnie Brasco PIANIST!!! Rescue Down The Assassination od Jesse James Godfather (ovo ste svi vecinom gledali ali ae da ne zaboravimo) ![]() Scarface Death Sentence (Drama iz 2007. godine koja definitivno nije za svakoga. Jako teska tema i ostavlja jak utisak, ponekad mi je zao sto sam ga gledao. Igraju Kevin Bacon, Garrett Hedlund i Kelly Preston). I naravno ko voli huliganske (navijacke) filmice evo nekih najboljih: Green Street hooligans I i II Football Factory I.D. Awaydays (2009) The Rise Of A Footsoldier Cass The Firm 2009(remake) Romper Stomper . . . Ima jos nego mi stao mozak ne mogu da se setim sada. Bice jos uskoro. ![]() Promijenjeno od EmirTotic (08.11.2010 u 23:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
![]()
@Emir
O cemu se radi ako mozes malo da pojasnis u I.D,posto sam gledao neki film o takvoj temi,a nzn kako se zove...moze i na PP... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.07.2009
Mjesto: Kacarevo
Downloads: 498
Uploads: 20
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 32 puta u 30 Postova
Instrumenti: korg Pa3x i dallape
![]() |
![]()
Meni je dobar film podzemni svet vampira i vukodlaka 1,2,3 deo. Deca kukuruza-6 delova, testera-6 delova i leptirov efekat 1 deo. To su horori. Americka pita, 7delova, euro trip. Ali maratonci trce pocasni krug, nezameljiv film. Znam ga napamet.:-). Srpski film je stvarno preterivanje, ne bih preporucio
da se gleda. Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Moderator
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Srpski film ni ja ne bih preporucio mladjima od 25.Da li ima preterivanja u filmu?Po mom misljenju nema jer sam sve ove stvari koje se u njemu desavaju vec procitao po novinama.Pedofilija,snaf,cak i ona scena sa bebom...pre jedno godinu dana sam citao negde da je neki manijak silovao dvomesecnu bebu ali hvala Bogu ne kod nas.Tako da je po meni film realan ali pretezak za gledanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Godfather
|
![]()
Film je, u najmanju ruku, bolestan.
Ne vidim poentu snimnja toga.
![]() |
#37 |
Početnik forumacije!
|
![]()
A Nightmare On Elm Street 2010. (Freddy Krueger). Novi glumac glumi, al ok je horror. A onaj film The Shawshank Redemption iz 1994., privi je na listi IMDB-a, predobar film.
![]() |
#38 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Ok slazem se bolestan je film ali je u isto vreme i realan.Zivimo u takvom svetu,svakog dana to citas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Odomaćeni član
|
![]()
E a dali znate kako se zove ovaj film, davno sam ga gledao pa se ni fabule ne sjećam..
Uglavnom kako je neki pianist odrastao na nekom brodu, i rasturao klavir ![]() Volio bih ovo još jednom pogledati
![]() |
#40 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@Boych ck
To je "The legend of 1900" Izgleda mi jako dobar film, a vise pola godine nikako da se nakanim da ga izgledam ![]() A volim muzicarskie filmove, kao The pianist. Jedan takav predlog za vas: "August Rush" |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|