|
![]() |
#31 |
Odomaćeni član
|
![]()
hehe hvala druze . vecina ne mogu verovati ,danas 2013 ja jos na g1000, nikad nisam imao arazner jos neki sa semplerom, i semplovima, ovo mi radi i dalje na razglasu. jest da tamo ima svega, al meni samo trebaju ritmovi zdravi i to je sve. svirka ,repertoar i pevaci, odradjuju sve ostalo.
![]() |
#32 |
Odomaćeni član
|
![]()
evo malo uzivo iz kafica, opet totalno drugaciji repertoar za te stvari, mladi pevaci , trudimo se hehe,
samo g1000 i solo Le, namerno ima par gresaka akorda i tako to da se vidi da je uzivo
![]() |
#33 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Malo morate dovest u red vokale. Najbolje se čuje na refrenu na "Daleko si". Kako muški vokal,tako i ženski. Onu tercu vježbajte "u suho" jer ne zvuči najbolje. Svirka je skroz O.K i sviđa mi se. NHF
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Odomaćeni član
|
![]()
hehe samo da ja pevam i da im znam objasnit al ne znam , pevac je jos sam skontao skoro tercu, ono na sluh, malo mu pokazao na klavijaturi sta se peva u terci da oseti, to sam jedino znao , al bice to s vremenom bolje, uglavnom kad smo bilo gde veselo je max, steta sto nemam video snimak, ko na koncertu D: svi ruke gore hehe, od nosa nosa, do sabana i italiane aaahha
![]() |
#35 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Onda vam se smiješi vesela budućnost.
![]() Samo nemojte mehanički pjevati i po nacrtu. Tercu i opcenito tehniku se dobije s dugogodisnjim debelim vjezbanjem,pjevanjem pod tušem i u autu i sl. ![]() Pozz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Odomaćeni član
|
![]()
haha likeee , falaa
![]() |
#37 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
druze super ti rade te tvoje igracke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Odomaćeni član
|
![]()
fala
![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Mijenjaj "pevaljku" i to pod obavezno. Nju je neko slagao da zna da pjeva. Distonira, malte ne, na svakom vokalu i to zestoko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|