|
![]() |
#61 |
Moderator
|
![]()
Upravo sam pogledao "Srpski Film", trebao sam poslusati savet ljudi koji su mi rekli da ne gledam. U najmanju ruku jezivo i bolesno. Zao mi je sto sam ga gledao!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Pre neki dan sam citao da je neki lik silovao dve cerke tinejdzerke godinama,drugi momak silovao slogiranog oca.Ne znam cemu tolika frka oko ovog filma kad se to svima dogadja pred ocima.I niko na to ne reaguje a za film se uhvatili ko pijan plota.Ljudi procitaju neku grozotu u novinama i posle 5 minuta zaborave,kad pogledas to ostaje u glavi za celi zivot.Crna hronika je prepuna ovakvih stvari,da nije toga ne bi ni bilo ovog filma.Treba vratiti Dusanov zakon da bi se stvari vratile u normalu.Po meni su Rane mnogo kontraproduktivniji film nego ovaj.Zato sto je preko 50% klinaca posle tog filma umislilo da je Svaba ili Pinki,svaki drugi balavac je nosio pistolj i pravio sranja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
evo par tzv "twist movies" ceo film mislis da znas o cemu se radi,kad ono...
1.shutter island 2.the usual suspects 3.primal fear 4.sixth sense 5.memento ovo su neki od najboljih,vecina je mozda i gledala ove filmove,ima ih jos seticu se
![]() |
#64 | |
Moderator
|
![]() Citat:
![]() Mladene, gledao sam prva 4 koja si naveo, ODLICNI SU! ![]() Promijenjeno od EmirTotic (04.01.2011 u 21:43 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
odgledaj i peti,mnogo je dobar
![]()
![]() |
#66 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo ovako meni trebaju filmovi katastrofe tipa 2012, I am Legend, dan poslje sutra....... sto vise naziva molim vas i neki vako ludi filmovi tinejdzerski tipa americka pita, boat trip..... Ako netko zna nazive i ako je gledao nek stavlja
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Moderator
|
![]()
Mladene hocu, drzim te za rec da je dobar!
![]() Mirandess, evo ti par za tebe i devojcicu : Forgetting Sarah Marshall, (500) Days of Summer, Old School, Remember Me, Wicker Park, You again, Young people fucking............ Nisu bas svi romanticni i komicni al su dobri za tu priliku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Odomaćeni član
|
![]()
hhahahhahahha toooo stari odmah idem traziti i stavljati torente da mi se skidaju
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
nemoj preko torrenta, nadji rapidshare linkove i onda preko jdownloadera, a imas i freeftp kod vas na monetu
![]() |
#70 |
Odomaćeni član
|
![]()
ma imam na monetu ftp, ali izbor nula bodova
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|