|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.10.2007
Downloads: 509
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Pa500, Roland EM50
![]() |
![]()
Poštovane kolege, skoro sam kupio novog korga PA 50, i tako fabrički, mi je odlicno radio. Nakon toga, želeo sam još prostora, pa sam odneo klavijaturu da ugrade HDD u nju, i od tada su počeli neki čudni problemi da se dešavaju sa njom. Uključim klavijaturu, sve lepo radi, naravno, uživo sviram i tako, posle nekog vremena, klavijatura zakuje-na ekranu nema nista ili se pojave neke vertikalne linije... To mi se za sada desilo DVA puta, u vrlo kratkom vremenskom intervalu, u razmaku od par dana. Kada se desi to da zakuje, obično ostane da pišti neka boja i ne može se nikako isključiti, osim da se isključi cela klavijatura. A, npr, dok sam se igrao sa puštanjem fajlova sa hdd-a ili flopy, do sada se nije desilo da zakuje na tome. U klavijaturu su ubacili operativni sistem od Korga PA80, da bi taj HDD radio.
Ako je neko imao sličan problem i zna neko rešenje ovog problema, bilo bi mi od velike koristi. Nisam neki stručnjak za klavijature i ne bih se sam igrao i čačkao oko toga. Unapred Hvala. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|