Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 20.07.2009, 00:05   #1
kalush
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 16.10.2007
Downloads: 509
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Pa500, Roland EM50
kalush befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Problem KORG PA50

Poštovane kolege, skoro sam kupio novog korga PA 50, i tako fabrički, mi je odlicno radio. Nakon toga, želeo sam još prostora, pa sam odneo klavijaturu da ugrade HDD u nju, i od tada su počeli neki čudni problemi da se dešavaju sa njom. Uključim klavijaturu, sve lepo radi, naravno, uživo sviram i tako, posle nekog vremena, klavijatura zakuje-na ekranu nema nista ili se pojave neke vertikalne linije... To mi se za sada desilo DVA puta, u vrlo kratkom vremenskom intervalu, u razmaku od par dana. Kada se desi to da zakuje, obično ostane da pišti neka boja i ne može se nikako isključiti, osim da se isključi cela klavijatura. A, npr, dok sam se igrao sa puštanjem fajlova sa hdd-a ili flopy, do sada se nije desilo da zakuje na tome. U klavijaturu su ubacili operativni sistem od Korga PA80, da bi taj HDD radio.

Ako je neko imao sličan problem i zna neko rešenje ovog problema, bilo bi mi od velike koristi. Nisam neki stručnjak za klavijature i ne bih se sam igrao i čačkao oko toga.
Unapred Hvala.
kalush je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 06:38

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije