|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Imam tamburicu za Tritona, KMP, KSF naravno, kako i da li ju mogu prebaciti u format od Yamahe 9000 pro, ona koristi VIC format.
U awawe studio nema Za 9000 pro nego samo za Motif ali nema ekstenzije VIC, da li tko zna riješiti ovaj problem i da li je moguće to tako odraditi obzirom da mi u awave studio izbaci sve gotove layere samo da taj sempli nekako prebacim u 9000 pro format??????? Hvala, pozdrav.
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
U Yamahu moras da ubacujes 1 po 1 ton (sempl), i onda u njemu slagati, podesavati...
U konverterima ne postoji format za 9000/PRO, znaci mora se zagrejati stolica da bi imao semplove u njoj. Pozdrav
Sledeći član vam se zahvalio skoricnik za ovaj koristan post: | tonijo (19.08.2009) |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma ja imam Extrema ali bi kolegi napravio, znači u kratkim crtama, situacija sj... maximalno, jedini način je da jedan po jedan ton sempliram na njegovoj Yamahi, uređujem lupove na njoj i to??? (sve pješaka")???
Rekao sam mu odmah da si kupi Korga. ![]() ![]()
Yamaha Tyros 5 76, Korg Krome 61, Dallape ORGANTONE, RCF 735 MK IV, Midas MR12, Honda TRX 400 - 4x4. Promijenjeno od tonijo (19.08.2009 u 18:02 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Sve samo na njoj...
Peshke... Jbg, niko nije probio vic format, jer za njega nije ni bila prevelika potraznja. Jedino da triton semplove raspakujesh u wav, i onda ton po ton da se ubacuje. Pisali su marco i kuki kako se to radi do sitnih creva.
Sledeći član vam se zahvalio Vaxter za ovaj koristan post: | tonijo (19.08.2009) |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da ti iskreno kažem i pretpostavljao sam tako nešto jer za tu Yamahu osim ******A i nema baš nekih semplova dok za Korg svi znamo ima .... LIVADA BEZ KRAJA... , a i što nema sa Awaveom se da i u kućnoj radinosti napraviti ako nekog i malo zanima.
Hvala i pozdrav.
Yamaha Tyros 5 76, Korg Krome 61, Dallape ORGANTONE, RCF 735 MK IV, Midas MR12, Honda TRX 400 - 4x4. Promijenjeno od tonijo (19.08.2009 u 19:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Kada se ona pojavila, jedino smo nas dvojica pravili boje za nju.
S' tim shto ih ja nisam prodavao... ![]() Naravno, svako je pravio ono shto mu treba... One stvari koje sam ja pravio, vecini ne trebaju... ![]()
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nemoj to govorit !!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Ako se jednom budeš odlučio prodavati reći će narod: " Pa to je onaj od koga nitko ništa ne treba"!!!!!
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
Hahahah
![]() Ma, opushteno... Sve boje shto sam imao sam vec postavljao ovde ranije. Mislim da je imalo svega 5-6 skidanja... ![]() Klaviri, stringsi i tako neke stvari, za pop-rock, i neke zezalice za metal... ![]() Napravio samo jedne stringse, par harmonika i klarinet za narodnu. Isti oni semplovi koje ****** prodaje. Verovatno ih je i on dobio od turaka, od kojih sam i ja, pa poslagao, kao i ja... ![]() Da ne duzimo... Poenta teme je vec dosegnuta... ![]()
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ok, živio ti men´ sto godina.
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.03.2007
Downloads: 729
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
tonijo predpostavljam da se radio o joci i njegovoj yamahi..
vec smo ja i on pricali u vezi ubacivanja korgovih samplova u njegovu yamahu i on je sam reko kako je najjednostavnije ubacivati u wave-u, samo sto je to onda puno posla jer mora svaki ton ucitat i pravit loop-ove za svaki... kaze on da misli i da nema drugog nacina sto se tice korgovog formata... pozdrav
Sledeći član vam se zahvalio korg_player za ovaj koristan post: | tonijo (27.08.2009) |
![]() |
Favoriti |
|
|