Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Ostalo > Servis klavijatura - uradi sam

Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl.

Alati tema Display Modes
Star 20.10.2009, 15:58   #1
buonggiorno
Početnik forumacije!

buonggiorno's Avatar

Registrovan/a dana: 08.05.2008
Mjesto: Kikinda
Downloads: 69
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
buonggiorno befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard PA50-Ne mogu da upalim klavijaturu - pomoc???

Pozdrav, imam "mali" problem.
Pre neki dan dok sam svirao klavijatura mi je pala sa stalka, mojom krivicom, ali posle toga samo sam je podigao, pogledao da li je sve u redu i nastavio da sviram kao i svaki drugi dan. Kada sam zavrsio sa sviranjem, lepo je ugasio, vratio na svoje mesto i pokrio. To je bilo prekjuce, e danas, tacnije pre 15 minuta sam probao da je upalim da sviram i ne mogu da je upalim. Kabli koji dovodi struju u klavijaturu pokazuje da struje ima ( svetli zeleno ) ali klavijatura nema sanse da se upali, probao sam da je ukljucim u svim mogucim utikacima u kuci i nisam uspeo. a da, u pitanju je klavijatura KORG PA 50.
Prethodna klavijatura koju sam imao za vezbanje, yamaha psr 100 ( neka decija ) mi je crkla na isti nacin, svirao sam, ugasio je i vise je nikad nisam upalio. Neki savet? POmoc? hvala svima unapred

Promijenjeno od Vule (20.10.2009 u 17:11 sati) Razlog: tema pomerena
buonggiorno je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 13:03

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije