|  | 
|  28.10.2009, 00:32 | #1 | 
| Vredan član društva |  Korg Le pichtbend problem 

Pozz golege prvo da pisem da sam potrazio ovakvu temu i nemaje nigde pa zato sad otvorim novu temu za to. ovako problem sledi radio je pichtbend sve ok ali je kasnio i ja i tako sam moro da otvaram klavijaturu zbog RAM i reko ajde samo da vidim sta je je je imao i neki prekid kod pichtbend i reko da vidim da nije neka masa i ja otvorio i izvadio kabel i opet vratio e sad radi samo mudulacija a pich nikako znaci gore dole radi a levo i desnoi nista sta moze da bude ??????????? Hvala unapred | 
|   |   | 
|  28.10.2009, 00:56 | #2 | 
| Početnik forumacije! |  Makedonac 

Druze proveri dal si stavio kabel kako treba. Ako i tad ne radi onda moze da ti kabl negde prekinut proveri, ako ne radi opet odnesi synt na nekog sta radi elektronike.
		 | 
|   |   | 
|  28.10.2009, 01:00 | #3 | 
| Vredan član društva |   

Hvala na pomoci ali ne vredi proverio sam i ja se dobro razumem u elektroniku a i cale moj proverili smo sve je ok sa kablom jer moze nesto da bude u system zato sam i otvorio ovu temu
		 | 
|   |   | 
|  28.10.2009, 01:08 | #4 | 
| White Noise Registrovan/a dana: 20.08.2009 Mjesto: Skopje, Makedonija Godina: 34 
				 Downloads: 1324 Uploads: 32 Rekao HVALA: 15 

Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova

Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...  |   

Sta je ovo u zadnje vreme samo se kvare ovi benderi ?! Sumnjam da je u softveru ipak nesto hardverski nije u redu sa benderom mozda ti je najpametnije da ga nosis u servis! | 
|   |   | 
|  28.10.2009, 01:18 | #5 | 
| Vredan član društva |     u pravu si a verujmi bas sam hteo sinoc da ga slikam i u ebay posto uzmem drugi crne boje ili isto le ali samo malo ocuvaniji ovaj moj sta sve jadan nije proso     | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |