|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.10.2009
Mjesto: Tamo daleko gde cveta limun zut...
Downloads: 445
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 20 puta u 15 Postova
Instrumenti: Korg PA50sd & Roland GW-7
Interesi: muzika,sport,programiranje
![]() |
![]()
Zeleo bih da kupim Korg Pa50 pa posto nisam bas u toku oko cena za koliko se para moze uzeti polovan Korg Pa50 i da li je dobar za sviranje?
Unapred hvala. Trazite savjet za kupovinu Korga PA50,a temu postavljate u podforum "Aranzeri-Roland". Ne zurite nigdje i budite pazljiviji. Promijenjeno od Sejox (12.11.2009 u 22:55 sati) Razlog: Tema prebacena na pravo mjesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Cena polovnog Korga pa 50 se krece od 400e do 500e zavisno od stanja same klavijature jer je cena novog ovde kod nas u Srbiji 599e...PozZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A da li je dobar za sviranje zavisi od tebe i tvojih prohteva
![]()
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 13.11.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hvala na informacijama a da li vredi uzeti za te pare ovu klavijaturu jer sam citao na sajtovima da je neki hvale a neki kude i da joj tasteri brzo propadaju?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Koja5
A ti ne znas sa dupli nalozi nisu dozvoljeni na Forumu!?!?!? Izvoli pa se informisi u Pravilniku!!! Promijenjeno od Vule (13.11.2009 u 15:44 sati) |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
druze prodajem ja korg pa50 sa original koferom na koferu pise KORG sredjeni ritmovi boje sve studijiski za demo snimke javi se ustvari ako si zainteresovan da kupis znaci koristen je godinu dana u kuci i malko u studiju nigdje vise vrlo ocuvan nadogradjen nije adapter napon vec kablo 220 tako da nemas problema sa time ima jos nekih sitnica koje sam nadogradio e ako si zainteresivan javi se privatno na moj ptt i poslacu ti mail pa cemo se cut oko cijene i svega pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@korg18
Ova tema nije mjesto gdje se nesto prodaje.Ovdje se trazi SAVJET. Imate sekciju "PRODAJEM" i tamo objavite da prodajete svog Korga PA50, sa svim tim sto ste pobrojali i u stanju u kojem se nalazi. Ili,sve sto ste napisali mogli ste napisati na PP, doticnom clanu koji je otvorio temu. Pratite o cemu se pise i nemojte dozvoliti da vas se vise upozorava. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|