|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.11.2009
Downloads: 16
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
E ekipa ovaj roland dal ima mogučnost ubacivanja titmova i soundova boja imam jednu ponudu dobru pa me zanima fala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
VA3 Naj manji u svojoj klasi inace po svim funkcijama je isti kao VA5,7 i 76 mozes da ubasic 128 user boja, 64 user stila, ritmove ti cita direktno sa Floppy disktete s`tim sto se samo linkuju u sam aranzer (nameste precice), doduse to pozivanje ritmova zna da potraje po 2-4 sek u zavisnosti od velicine ritma tu imas mali fazoncic pobrises intro-e i onding-e i citace brze. Sto se tice kolicine ritmova na disketi opet zavisi od velicine samog ritma od prilike stane ti oko 50-tak komada, USER Programi ti pasu od VA5,7 i 76. Eto to ti je ukratko o njoj, sad neznam kolko ti trazi covek za nju pogledaj jos neke klaviature u toj ceni pa sam presudi sta ti je bolje, ako bas hoces VA seriju onda je bolja solucija VA7 ili VA76.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.11.2009
Downloads: 16
Uploads: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
a neznam sa lovom sa nikako a trebam promjenu tako da mislim da če past VA3 jer traži lik 2500 kuna za njega
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
2500 kuna, sad neznam tacno koliko je to u Euricima, doduse prepusticu ovo kolegama iz CRO da te posavetuju posto poznaju trziste tamo, da se ne zaleces bez potrebe i posle da lupis glavom o zid
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|