|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Hadžići, Sarajevo
Godina: 31
Downloads: 1198
Uploads: 8
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa50 i Yamaha Psr 620, Alesis QX49 midi controler
Interesi: Svirka, Računari, Tehnologija
![]() |
![]()
sta mislite da je najbolje kupiti za uzivo svirke????mislim evo npr. do jedno 1500 Eura ali da su dva sinta aranzer i solo??hvalla unaprijed!!!
![]() Promijenjeno od Sejox (02.01.2010 u 20:21 sati) Razlog: Tema premjestena; Promijenjen naslov teme. |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pitanje je bilo šta je najbolje kupiti za uživo svirke...Pitanje je dobro ali budžet uopšte nije normalan...Zato što za 1500eur ne moreš da kupiš 2 "NAJBOLJA" sintha koje ti tražiš za žive svirke a drugo,nisi pomislio na ozvučenje od kojeg samo "najbolja" mikseta košta toliko...Dakle za 1500eur ne možeš da kupiš NAJBOLJE ali možeš kupiti prosječna 2 sintha s kojima se odrade tezge.Koje kombinacije i kako neka pišu druge kolege,ja ne mogu...pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
PA 80 i TR ,to ti je super kombinacija
#4 |
Moderator
|
![]()
Ne znam uopste zasto trebaju 2 sinta...? Al dobro, rekao tako covek...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ja bi uzeo neku yamahu psr i tr ili le
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
dve klavijature na sceni izgledaju mocnije
![]()
#7 |
Moderator
|
![]()
Pa tu jesi u pravu, malo nabudzenije izgleda, al treba i nositi 2 komada...
![]() Jos moze do 1000e da se nadje i PSR9000pro u kombinaciji sa LE pun pogodak. To je definitivno bolje od pa80 i LE... |
![]() |
![]() |
#8 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
PA80 i Triton le je jedina razumna kombinacija na koju mi tekinje sada.
Ako hoces malo jaciji sempler - onda nema para za dobar aranzer Ako hoces jaciji aranzer - onda ne stizu para za sempler Za budzet od 1500e mislim da je najbolje PA80 i Triton le |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
Već ima milion ovakvih temi...i svaki put isto,neznam dali vrjedi raspravljat još o tome
![]()
#10 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
ja bi uzeo pa800 (ali iskljucivo sa garancijom zbog problema sa ram memorijama) jer imao sam pa80 i le, i pa800 mi zvuci bolje od obe a ekstra su mi bile sredjene. I ne morash da se jebavash da nosis obe, sve ti je u jednoj.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|