|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.05.2006
Downloads: 625
Uploads: 3
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
pokusavam vec satima da otkrijem kako da editujem traku u stylu posle snimanja,bubanj ok,odmah mi otvara,ali recimo bas,stisnem recch pa taster basa,dobijem pitanje You have to delete the data of the original style before recording?-Ja stisnem ne a on mi ne dozvoljava da idem na EDIT?Da li postoji nacin da editujem trake sem bubnja?HVALAAAAA
![]() Promijenjeno od Sejox (16.01.2010 u 21:35 sati) Razlog: Dopunjen naslov teme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kolega,ako nije tajna koja je klavijatura u pitanju?
Hvala |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.05.2006
Downloads: 625
Uploads: 3
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
UF,toliko sam iznerviran da sam zaboravio da napisem tyros 3,vec danima se mucim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Downloads: 351
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav,
To u style editoru ne funkcionira. Po mom misljenju je najbolji nacin da uradis slijedece: Prekopiras style na pc, razdvojis casm od midifajla sa programom "style split and splice", otvoris midifajl od style-a u nekom sequenceru, editiras trake koje trebas, zatim ponovo spojis casm i midifajl sa "style split and splice". Te radnje meni vec odugo jedu zivce, nije mi jednom doslo da tyrosa polupam,ali sound mi se jos uvijek pravo svidja. Pozdrav, Boban |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Postoji program koji se zove "Style editor" i moze se naci na netu free!
Sa tim programom za samo nekoliko sekundi cete otkljucati sve trake i ritam ce biti spreman za editovanje. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
O ovome je bilo reci par puta, a program 'Style Edit' imas u Download sekciji.
Taj program otkljucava skoro sve kanale. Ne otkljucava kanale sa Mega instrumentima. Barem je meni uvek bio takav rezultat. Kad bas moram da editujem i te kanale, snimim u samoj klavijaturi midi file od 1 do 4 takta-tonalitet CM7 (C-E-G-H). Ubacim midi file u PC, zatim ga u programu 'midi2style' opet vratim u Style, s'tim sto ostavim prazno polje za 'ADD CASM'. I SVE je otkljucano. Ovaj proces je dosta brz, par minuta svega. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|