|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pozdrav raja....imam problem....prvi put radim u cubase pa....snimio sam sav materijal sve izmixano isve spremno ali neznam kako cu to sve stavit u jedan audio format....mislim da bude gotovo sve za cd-a....molim vas pomozite mi.....hvala unaprijed
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa nije zar da nezna niko o ovome.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2005
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 2342
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Nisam puno radio sa ovim programom ali cu ti citirati sa onog video objasnjenja :
Postavis lokatore, levi malo pre pocetka pesme a desni malo posle kraja pesme. Zati kliknes na file/export/audio mixdown - pa nadjes direktorijum gde se nalazi tvoj projekat, das mu ime odaberes parametre, da li je stereo ili mono i nakon toga kliknes na SAVE i pojavice ti se nova audio traka sa kompletnom pesmom |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Eko, prvo objasni kako je to snimljeno, spolji sintovi ili VSTis?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
spoljni su mi sintovi....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ako je to sve uradjeno sa spoljnih sintova u midi traka u CUBASE, sint treba biti istovremeno konektiran sa compom i AUDIO ne samo MIDI, sa time sto izlazi iz sinta idu u IN u sound karticu o cemu ti ne mogu pomoci, ne znam sta koristis od sound karte i sintova. Posla toga u CUBASE kreiraces AUDIO TRAKE, pritisnuces i onda au udio trake snimas sve sto izlazi sa tog sinta, dal jednu po jednu traku posebno il mozes sve odjednom u jednu traku.
To je otprilike to u kratkim recima, a ako si stvarno pocetnik i o tome ne znas nista onda se tu treba dugo pisati buraz. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
hvala ti nedime,,,,uspelo mi je .....nisam profesionalac ali sam dosta znam o snimanju,ali bez vas nebi uspeo...jos jednom hvala ti....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
nedime druze ...opet sam zaglavio....ono sto sam uradio htio sam popravit solo....ali sad mi kasni zvuk kada pustim taj solo....jel moguce da ima neka caka za to?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Objasni problem ako mozes jos malo bolje.
Koja solo boja, vec snimljena il ona sto sviras na sint? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
nova solo boja....skroz kasni za ostalim kanalima,,a dok se snima sve je ok....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cubase, sx3 |
|
|