|
|
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 09.01.2010
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Molim iskusne za pomoć. Ja nemam klavijature nego kući radim sa virtualnim aranžerom Style Works.
Zanima me kako vi klavijturisti svirate neku pjesme odnosno one funkcije CASM intro, fill main A, B itd...Dakle kad krene style nek pjesme krenemo recimo od intro A, i sad style cijelo vrijeme svira odnosno drži ritam Main A. Meni nije jasno kako kad dođe u pjesmi određeni prelaz sa bubnjevima recimo kako to odsvirate? Jel onda s rukom na tom djelu kliknete brzo na funciju Fill A ili kao to izvodite? Izvinjavam se unaprijed ako je pitanje glupo ali tek sam početnik ![]() Promijenjeno od Sejox (07.03.2010 u 11:49 sati) Razlog: Promijenjen besmislen naslov teme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Pa da, brzo kliknemo, jer je ipak klavijatura u pitanju, pa ona drzi akord u levoj ruci (MEMORY CHORD), mozes dici ruku i "opaliti" po prelazu
![]() Pitanje - Zbog cega koristis STW kao aranzer kad mozes koristiti LiveStyler i One Man Band? Pozdrav
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 09.01.2010
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Jooj krivo sam napisao
![]() Hvala ti na odgovoru I još jednom koristim priliku da se ispričam administratoru jer sam krivo naoisao uvodno pitanje pa sve skupa stvarno nije imalo smisla. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|