|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Pozdrav svima.
Zanimaju me dve stvari u vezi ove radne stanice, a i ostalih workstation-a iz grupe (Miroslav Philharmonik i Sonik Synth 2,..) 1. Kakvi su im semplovi, tj. moze li se sta korisno izvuci za KORG M3 ? i 2. Kako se ponasaju kao LIVE-VST instrumenti, ako ih iko koristi ? Imam Emulator X i ne treba mi Sampler vec samo dobri semplovi na vise layera, po mogucstvu ne preveliki. U toku je akcija na IK Multimedia, 3 za jedan kupljeni Workstation, pa ako koga zanima a dozvoljeno je na forumu postavicu i link. Unapred se zahvaljujem na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Davno sam se malo igrao sa Sample Tank 2 i sa Sonik Synth-om 2...ali nisu me nešto baš previše očarali, slabe funkcije, nepraktičan software, i midi kanali su me nešto zezali...definitivno preporučam NI Kontakt 4...inače su Sample Tank 2 i Sonik Synth 2 samo sempleri bez semplova...e sad, kad kupiš orginalan software, vjerojatno se dobiju i neki semplovi za njih
![]()
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.04.2008
Downloads: 50
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav u skorije vreme poceo sam da koristim Sample Tank 2 .. I mogu ti reci da je vrlo dobar.
Sto se tice njegovih samplova oni su odlicno odradjeni... al ipak zavisi za koju vrstu muzike ih koristis. Da skratim pricu ako hoces postavicu ti link odakle mozes da skines sve samplove. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|