|
|
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.08.2010
Downloads: 620
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Pravim kucni studio pa mi treba pomoc oko opreme nista skupo da zidovolji korektno
Sta bi ste Vi dodali ili oduzeli na sve ovo : -Mixer Behringer XENYX 802 -Powerplay pro-xl HA4700 -Slusalice Behringer HPS5000 -Minitori ALESIS M1 620 ili Minitori ALESIS M1 MK2 koje od njih uzeti -Mikrofon nemam jos koji od ovih navedenih uzeti , Studio Projects B3 / Behringer T-47/ SE Electronic 2200a/ Rode NT1-A -Korg le -od softvera NUENDO 4 -Racunar pe.4 ,asus P5Q SE2, intel Q9400,ram 4G,hard 1TR Pozdarv |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ja bi sve od brenda Behringer izbacio...mozda bi samo mikrofon B2 uzeo i to vise na poverenje,nacuo sam od kolega da nije los a jeftin,kao i oni stariji Truth monitori istog proizvodjaca a ostalo ne.
Slusalice,monitori i mikrofon su po meni najvaznije stavke u prici i treba da se gleda da to bude ozbiljniji kvalitet i po cenu slabijeg racunara ili ne znam cega jer direktno uticu na rezultat (zvuk) Ne vidim audio kartu da je na spisku? |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio za ovaj koristan post: | iljusin (24.10.2010) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Audio karta je M-AUDIO 2496
Pa koji mikrofon po tebi odavde |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Napisao sam ti,Behringer B2
|
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.07.2006
Godina: 40
Downloads: 598
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Ja imam behringer B1 (odlicno radi) i monitore behringer B2031A isto extra rade..ovo sto je nabedeno nije nesto skupo ali radi dobro.
pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |