|
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Molim kolege koji sviraju klavijaturu korg PA500 da mi odgovori na par pitanja, moguce da se o tome pricalo u nekim prethodnim postovima, ali nisam naleteo na to. Razmisljam se vec godinu dana da promenim "dres", pa ce mi ovo mnogo znaciti u mojoj odluci. Pre svega interesuje me da li se na PA500 terce mogu transponovati. Kod mene na yamahi terce zvuce super dok su u prirodnoj poziciji, ali cim krenem na +/- odma se rasteluju. Posto ja puno upotrebljavam transpozer ovo me zanima pre svega. Dalje interesuje me koliko najvise efekata moze da se doda na jednu boju? I jos nesto, recimo ako je 3 efekta maksimum po jednoj boji, da li ja mogu onda ako pravim performance od 3 boje, svakoj boji da dodam po 3 efekta, ili se to deli na te tri boje pa dodje jedan efekat, jedna boja? I na kraju me zanima koliko ustvari PA500 ima user mesta za ritmove. Video sam negde da se fabricki ritmovi mogu brisati, sto je za svaku pohvalu (koji ce mi moj neki foxtrot itd...), tako da mene zanima koliki je maksimalni broj user ritmova koji moze da stane u jedan set na PA500 bez da se brise ista fabricko? Hvala unapred na odgovoru, i ne zamerite ako to vec negde ima napisano, stvarno nisam nasao.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|