|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.11.2009
Mjesto: Beograd
Godina: 34
Downloads: 503
Uploads: 2
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg PA500
![]() |
![]()
Da li mozda neko zna akorde? Hvala
![]() Ocaraj me, zacaraj me zanosnom lepotom kad nestanu dukati ja platicu zivotom Igraj, igraj, zaigraj srce mi zavedi ja ne zalim, do prosjackog stapa me dovedi Ref. 2x Lila, lila, lila bas ti lepo stoji bas ti lepo stoji svila u toj lila boji Lila, lila, lila prelepa si zena jos ti samo falim ja da budes savrsena Ako gorim nek izgorim to su slatke muke ja ne zalim nek mi sude tvoje nezne ruke |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Zoran Vanev-lila,lila(Am)®
Am---------G----------- Ocaraj me, zacaraj me Am---------Dm---- zanosnom lepotom Dm-----------F---- kad nestanu dukati F-G----------Am- ja platicu zivotom Am----------G----------- Igraj, igraj, zaigraj[2x] Am--------Dm- srce mi zavedi Dm-----------F------------- ja ne zalim, do prosjackog G-------------Am- stapa me dovedi Ref Am------G- Lila, lila, lila Am---------Dm- bas ti lepo stoji Dm---------F--------- bas ti lepo stoji svila G--------Am- u toj lila boji Am-------G- Lila, lila, lila [2x] Am--------Dm- prelepa si zena Dm---------F--------- jos ti samo falim ja F--G-----------Am- da budes savrsena Am---------G------------ Ako gorim nek izgorim Am----------Dm-- to su slatke muke Dm----------F----------- ja ne zalim nek mi sude G-------------Am- tvoje nezne ruke Am----------G----------- Igraj, igraj, zaigraj[2x] Am--------Dm---- srce mi zavedi Dm-----------F------------ ja ne zalim, do prosjackog G------------Am- stapa me dovedi
![]() |
Favoriti |
|
|