|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.11.2008
Mjesto: Pancevo
Downloads: 1018
Uploads: 13
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa 80
![]() |
![]()
poz svim clanovima da li neko zna akorde za owu pesmu
Ajde te kela Dali suneja, natasa Ov tu kraljica a me to vav to kralj Ajde te kela te dikhe o raj. Ref: Duj, duj, duj, cumidavto muj Star, star, bijav ka kerav Ajde te kela, natasa Tu sijan mi kraljica. -ajde te kela dali suneja natasa. Budi moja sva Dali cujes, natasa Budi kraljica a ja cu biti kralj Ziveti sa tobom to je pravi raj. |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.01.2011
Downloads: 3438
Uploads: 30
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 23 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Ajde te kela C
Dali suneja, natasa D MOL Ov tu kraljica a me to vav to C kral j B Ajde te kela G MOL te dikhe o raj A MOL. Ref: Duj, duj, duj, cumidavto C muj DMOL Star, star, bijav C ka kerav DMOL Ajde te kela C, natasa DMOL Tu sijan G MOL mi kraljica A MOL. -ajde te kela C dali suneja natasa DMOL ,B AMOL. kolega ovako se ne pisu akordi!! Promijenjeno od Simke (23.02.2011 u 00:40 sati) |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Zvonko Demirovic - Natasa(Am) ®
Am---------- Ajde te kela --------------Dm--- Dali suneja, natasa C--------------------------------B--- Ov tu kraljica a me to vav to kralj [2X] --------------Gm--------Am- Ajde te kela te dikhe o raj. Ref: C--------------------------Dm- Duj, duj, duj, cumidavto muj C---------------------Dm- Star, star, bijav ka kerav C--------------Dm--- Ajde te kela, natasa Gm---------Am----- Tu sijan mi kraljica.[2x] Am------------------------Dm--C-B-Am- -ajde te kela dali suneja natasaaaaaa.
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (23.02.2011 u 00:46 sati) |
![]() |
Ćlan 4 Vam se zahvalio, Simke, za koristan post: |
![]() |
Favoriti |
|
|