|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Otac nacije
|
![]()
Evo nesto sam na brzake uradio tako da upload ponovo radi.
Hajde sada da vidimo ko ce vise da uploada ![]() Ima jos neke sitnice da popravim nije sve gotovo. Veceras cu da zavrsim. pozz...
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Meni nikad radio nije nisam nista mogo da stavim, jos sam
jednu 10 postova piso za to hehe, ali pokusacu danas sta.. Vozdra |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Otac nacije
|
![]() ![]() na poslu sam jarane pa ovako usput uradim nesto. probaj pa makar jedan midi faj da uspije da uploadujes ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
jeli gazda kolko moze max dase stavi na upload
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
hteo sam da te pitam dali sme da se postavi jedan mali program koji bi mnogo pomogao mnogim pocetnicima ima dase usporava svirka i transponuje
program se zove Transcribe 6.0 pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Otac nacije
|
![]()
Uplaod sam ogranicio na 10MB mada kao sto ste i sami primjetili ova skripta je skroz nestabilna tako da ima poteskoca i sa midi fajlovima
![]() Pored toga imam jos jedan problem ![]() Trenutno imam samo jos nekoliko MB prostora na serveru sasvim malo,tako da je i to jedan od stvari koju treba da rijesim. Sa malo strpljenja sve ce uskoro da bude na svom mjestu i onda nadam se da ce da nestanu i ti problemi sa uploadom.
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
stavi neki popup baner nebi bilo loše malo da se i zaradi preko ove stranice makar za webspace
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Stvarno proradio a bas smo se nesto svi usutili
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.10.2006
Downloads: 1679
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
nešta sam htio staviti na upload ali sad tog kratkog faila nema,zašto?jel možda šta pogrešno radim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Godfather
|
![]()
Ovo je tema za prvu verziju centra.
Potrazi po forumu. Postoji tema za poslednju. Ova ide u lock! Pozz! ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ponovo, radi, upload |
|
|