|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.03.2011
Downloads: 197
Uploads: 10
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Kao i sto sam naslov govori zanima me kako da iz setova za Korg TR ili LE dobijem KMP ili PCM ?
Postoji li neki software sa kojim bi to mogao konvertovati ili extraktovati ? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Kakav konverter ti treba, pa to i jeste KMP format sa Korga TR i LE. Inace za sve manipulacije i vratolomije za Korgov format dovoljan ti je Awave.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pitanje vam je nejasno,cini mi se da ste pobrkali neke stvari. Mozete li nam tacno reci sta vam treba?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Malo je nejasno pitanje kako si ga postavio (˝dobiti...˝ moglo bi da znači konvertovati iz....formata u korgove formate i to su ti kolege perdhodno rekli kako,(da ne ulazimo u priču oko samog pravljenja boja,semplova,...))No predpostavimo da želiš određene boje iz nekog seta prebaciti u tvoj set - u tom slučaju prebaci tvoj set u komp,kad ga otvoriš imaš FOLDER (njega kad otvoriš imaš foldere (u kojima su ksf) i imaš istiomene s tim folderima -kmp),KSC,SNG,PCG tako da tu bi i mogao biti dovoljan odgovor na pitanje.A samo prebacivanje boja/semplova iz jednog seta u drugi (što predpostavljam da te najverovatnije i zanima) ima lepo u nekoliko postova opisano ovde na forumu, pa malo se potrudi -naći ćeš sigurno
![]()
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.03.2011
Downloads: 197
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Izvinite , izgleda da ovaj set sto sam dobio nije bio dobar jer nije imao folder u kome su se nalazilo KMP fajl.Te mi je to pravilo probleme jer sam imao samo PCG fajlove u setu.Evo sad sam ponovo dobio set i sve je ok.
Izvinite jos jednom |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|