|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.11.2008
Mjesto: Pancevo
Downloads: 1018
Uploads: 13
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa 80
![]() |
![]()
DA li moze da mi neko napise owe akorde za owu pesmu ali da bude iz Gm!
Eh, da imam krila mladog orla da preletim zemlje i mora da te nadjem, kuci da te vratim svome srcu muke da skratim Ref. Samo sam tebe imao sada sam i bez tebe ostao tuga mi dusu sledila ti si nada moja jedina Imam majku sto me kuci ceka vec odavno zivi k'o senka danima ni jednu rec da kaze nebom njene oci mir traze Ref. Imam brata kao da ga nemam u tudjini preko dva sveta k'o da braca nikad bili nismo od njega nedodje ni pismo |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Zika Antic - samo sam tebe imao(Am)®
Am------------------D7--------G- Eh, da imam krila mladog orla Am----F-----G-------Am--Gm-Am da preletim zemlje i-----mo-ra Am-------------------D7--------G- da te nadjem, kuci da te vratim Am-----F----G-----Am-Gm-Am svome srcu muke da--skratim Ref: G-----------C-----G--C- Samo sam tebe imao C----------Dm---------F-G--Am sada sam i bez tebe o-sta-o G--------C-----G----C- tuga mi dusu sledila C----Dm---------F-G--Am ti si nada moja jedi--na ------------------------------------------------------------- Ne moze iz Gm,jer to nije original tonalitet,a ti mozes u svako doba da pritisnes carobno dugme"transpose"pa da das sebi tonalitet koji zelis!
![]() |
Favoriti |
|
|