|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.06.2008
Downloads: 50
Uploads: 5
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozdrav raja!
Ovako! Već duže vrijeme mi se događa kada upalim klavijaturu i pritišćem tipke da mi ton ostane svirati, bez obzira što sam pritisnuo i pustio tipku. Zatim moram stisnuti program i ponovno style, nakon toga je sve u redu. Nije da mi je to neki veliki problem, ali, zna biti prilično iritirajuće. Pogotovo ako na gaži zbog nećega moram ponovno upaliti klavijaturu, a zaboravim na taj problem. Dakle, zna li možda netko može li se nekako jednostavno riješiti taj problem? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.02.2011
Downloads: 128
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 13 puta u 10 Postova
![]() |
![]()
Najbolje je da obrises tu boju. Zna to da se desi sa nekim bojama, meni se desavalo u setu bubnja da tom ostane tako isto.
Drugo rjesenje je da snimis neki drugi performance na prvo mjesto. Ti kada palis klavijaturu ona ucitava prvi performance iz prve banke. Proberi npr fabricki klavir i umjesto te boje koja zasteka i snimi performance na prvu poziciju. To kada uradis, prilikom paljenja klavijature bice ucitan fabricki klavir a ne ta boja koja nije ''ispravna'' i zaobisao si problem, ali i dalje imas tu ''neispravnu'' boju u klavijaturi. To su moje ideje. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ma već sam to pokušao, ali jednako se ponašaju i ostali zvukovi. Da stvar bude još gora, ne dešava mi se taj problem svaki put kada palim klavijaturu. Recimo od deset puta što ju upalim, sedam puta mi se to dogodi. Ha ništa! Trenutno mi se neda raditi backup i ponovno podizanje systema pa ću to ostaviti kada ju još dotjeram.
U svakom slučaju, hvala na trudu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2011
Mjesto: B i H
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: korg pa50
![]() |
![]()
vjerovatno je greska u nekom globalu, ako si ucitavao neki set sa njegovim globalom to se zna desiti probaj neki provjeren set ucitati,a mozes pogledati i u arhivi yu-midi imas skoro sva objasnjenja za korgove probleme.pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hoce se desiti takodje ako set ili odredjena boja nije lepo napravljena-sacuvana,pa onda klavijatura nemoze taj deo lepo da ocita,i onda brljavi....probaj uradi backup,pa restartuj klavijaturu i posle sve to vrati i onda probaj,ako se isto desava,onda uradi restart i skini neki drugi set/boju,zameni,ubaci i probaj....pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Evo, promijenio sam tu boju i više ne zeza. Hvala svima na pomoči. Pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|