|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Imam jedno pitanje za iskusne muzicare.Pre dva meseca uzeosam PA 50 posto nisam imao nameru da ulazem neke velike pare jer nisam neki profesijonalac a ovako sviram samo iz hobija.Pored toga medju vremeno sam uzeo i TR i na njega se nemogu pozaliti prava je klavijatura ali sad se razmisljam nesto da bi probao da prodam PA 50 pa da kupim PA 80 esad nailazim na jednu stvar ,Posto se PA 80 vise ne proizvodi ima ga samo polovnog kupiti preko raznih oglasa ,recimo sedamdeset posto klavijatura se prodaje PA 80 sa problemima u startovanju.Esad dali su te tipe toliko lako kvare jer tako jos nisam naiso da neko prodaje pa 50 sa tim problemom i svi naglasavaju sa ubacivanjem novog OS da se taj problem moze rijesiti a niko ga ne ubacuje vec prodaje sa tim problemom.E sad se ja pitam dali je to u stvari zaista lako resiti posto sam ja takve srece uvek mi se nesto pokvari iznenada da ne kupim pa da i mene ne zakaci takav problem.toliko
Pozdrav iz Rotterdama |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Neces se pokajati za klavijaturu i aok je polovnu kupis a sto se tice kvarova to se moze desiti i na najnovijoj klavijaturi ali je cinjenica da je Pa 80 ispitana klavijaura i mnogi je muzicari i danas koriste ali pogledaj ima jos postova o klavijaturi ja sam sinu kupio polovnu klavijaturu ali je svirato samo u kuci sa klavijaturom i prezadovoljni smo .
Veliki pozdrav www.malimuzicar.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ja mislim da si pogresio a ovo nek vazi i za ostale muzicare da skontaju neke stvari:
Pomjesacu i PA800 u pricu: Za sad momentalno osim OASYS i M3 nijedan KORGov sint nije jaci za solo od PA800. Jedina mana kod njega ili razlika od TRITONa su TERCE (koje vec sad moze na PA800) i to sto TRITON ![]() Triton:TR/LE su samo mala djecica za solo sa PA800, nisu nit blizo. Oni tek imaju i po 1 INSERT efekat a ne 2 kao PA800. Kad bi dao otprilike jedno 1000/1200$ za TR i jos toliko za LE. Zasto ne kupiti PA800 koji je bolji mnogo od obe te igracke??? A mislim da bi cena bila tu ista, 200$ gore dole. A da objasnim zasto je PA800 bolji za solo od sve TRITONe to je suvisno ovdje, mozda ce samo dvoje/troje ljudi razumjeti il znaju to, samo nastace gluposte ovdje.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Suludi Moderator
|
![]()
poalko sefe! zavisi kako ko! ima svakakvih reogavt ce opasno na izjavu tvoju. Nek rad ko sta hoce koga interesuju karakteristike neka ih gleda! moje misljenje, pa800 odlicna klaviajtrua za solo i tacno bolja nego le i tr. Slazem se potpuno! Ali jebiga!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja se isto slazem Nedime da je PA 800 prava masina za one koji zive od toga ali za mene je to ipak hobi mene su obe te klavijature PA50 i TR kostale 1200€ a za PA 800 morao bi jos 1000€ doturiti to je za mene momentalno previse,jer dosta nas koji rade u inostranstvu zna kako je zaraditi te pare ali nije bitno da ne ulazimo u tu temu kako ko zaradjuje ali jebiga zivot je takav.Ali radi se o tome sto sa mozda malom doplatom da bi mogao da prodam PA 50 a da uzmem PA80 mislim ne ispravan sa tim prblemom prilikom startovanja klavijature jer moje je pitanje ako bi tako nesto uradijo dali je taj problem lako rijesiti jer kazem sam primetio da je cesta pojava kod PA80 taj problem.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korga, pa80, pitanje, vezi |
|
|