|
|
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.12.2012
Downloads: 8
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Ketron sd5,korgpa600,hohner atlantic4,sx300,sb122,proel m1000
![]() |
![]()
Pozdrav ljudi.Novi sam na forumu,vidim da se može puno korisnih stvari saznati od ljudi koji znaju što pričaju.Imam situaciju da mi na sd5 ne rade njegovi zvučnici i slušalice.To bih još i zanemario,ali mi se u zadnje vrijeme klavijatura počela stišavati i pojačavati nekontrolirano,što je već problem.Znači u toku svirke se dešava da mi se stiša za otprilike 30%,i nakon nekog vremena se vrati u normalu,što zna biti prilično neugodno.Bojim se da joj ne bi došao kraj u sred neke svirke.Nije problem u kablovima,provjereno.Dali se netko susreo sa sličnim problemima?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
moguce da je problem u samom volume potenciometru i da je on neispravan.Usla ti je prasina u njega i ne radi kako bi trebao pa na momente gubi kontakt.
![]() |
#3 | |
Drugar foruma
![]() |
![]() Citat:
Dali je moguće da je softverski problem,jer ponekad imam osječaj da se blago blesira.Naime,koristim TChelicon preko midija,foot control.Mozda se optereti sustav,ili to ipak nema veze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Hajd nabaci koji ritam sa Ketrona sd5 na download za mene ako moze,posto slabo ima,pa cu ti za uzvrat odpjevat neku pjesmu
![]() Meni se taj problem koji ti imas jos nije desio na ovom mom ketronu sd3,pa nebih znao u cemu je problem..Moguce da je kako Nesa rece probaj pa vidi..Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Drugar foruma
![]() |
![]() Citat:
Stavio sam na download dosta ritmova,paket od oko 250 komada,ali se ne vidi još,nadam se da hoče.Mogu stavit i setup klavijature,tj,performanse složene,od tvorničkih stylova,složenih pjesama s kojima odrađujem svirke,svadbe i tak. E sad,što se tiče problema s klavijaturom.To se javlja onda kad ne treba,u toku svirke,i tako.Kad treba da ispitam razne stavke sve radi besprijekorno.U tom je problem.Bolje da ne radi nikak...Lakše bi našao problem,i u servisu.Kao kad imaš auto koji te stalno zeza,a kad dođeš kod 86-og mehaničara,sve u redu.Pa ti nađi problem onda...... Promijenjeno od korgpa600 (10.12.2012 u 20:22 sati) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio korgpa600 za ovaj koristan post: | zeljko (11.12.2012) |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Pff.. Probaj ucitati ponovo stare i najnovije update imas na ketron stranici,ali prije toga sacuvaj ritmove i sve sto treba na harddisku,da mozes ponovo to sve da vratis..Hvala ti na ritmovima,a mozes ako hoces ubaciti i registracije,pa da probam kako ce da zvuci na mom ketronu..Pozz
Dodato: procitaj komentar koji sam ti napisao u profilu ![]() Promijenjeno od zeljko (11.12.2012 u 04:03 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Drugar foruma
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.05.2008
Downloads: 20
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
menjaj klav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Ma imam i korga pa600,ketron mi je podešen,dobro mi zvuci,i ne mislim ga prodavati.Uostalom nemam ni kome,tko bi htio ketrona...hahaha.Šalu na stranu,uglavnom ne sviram iskljucivo rumbe i narodno,a za neku umjereniju glazbu ketron mi radi bolje i jednostavnije,bez puno stimanja.To je opet stvar navike.Za moj ukus korgovi vise lupaju,recimo na maloj snazi na nekoj terasi na moru ketron radi punije.Problem sa stisavanjem je rijesen,radilo se o banalnoj stvari.Uostalom radim na sd5 vec 6-7 god.od kad je izasao,i nisam imao ni najmanji problem,znaci svaki vikend,nekad i po dvije-tri svirke.Tako da price oko ketrona kao nepouzdanog instrumenta ne drze vodu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|