|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
evo napravio konacno pravi portamento za mene bar, kakvi kontakti i sra***,, nema tu pravog za nas balkan zvuka, tamo ubacim soundfont i mrtav za mene, nema zivosti, cisto je to sve al nema m. jbg,, sve sam semplere isprobao , izdrndao od a do z, i uspedoh ovo na jednom free, dzaba . et, samo nestabilan, moze se samo jedan dodat u cubase, dva nece da rade,, velika steta.
pustao neke klipove i svirao uz njih, cisto probe, da cujete. http://www6.zippyshare.com/v/61940266/file.html na plejeru tamo desno u cosku prebacite na HD ako je SD, Sd losiji kvalitet.
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od Dell (12.01.2013 u 21:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.09.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
![]() |
![]()
ovo lepo zvuci,a kako mu je ime kad je vec dzabe?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
jeeskolaa vsti dzaba haha
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Bice da je do tebe ako ne mozes da dobijes portamento u Kontaktu kako treba. Ako je portamento koji tebi treba takav kakav je na tom snimku, Kontakt to odradi a da ne trepne. Ljudski faktor je najcesce prvi uzrok problemu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
tranzit druze evo dacu ti isti sempl, i kad dobijes ovako, postavi mp3 odma, uveri me!! moze
![]() http://www55.zippyshare.com/v/70455325/file.html
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (13.01.2013 u 15:37 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.01.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Trazim i ja dobar portamento. Kad' kucam Jaskola izbaci mi neki Buzz i XS1, kako ide tacan naziv vst-a?
Evo kako sam ja uspeo da nastelujem u Kontaktu, verovatno moze bolje a i treba i bolji svirac da izadje lepo. Slabo cepam narodnjake ![]() http://www50.zippyshare.com/v/92117099/file.html Al ga u*ere ovaj SD na zippyshare ![]() Promijenjeno od kanastas123 (13.01.2013 u 20:47 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
Velika... ma sta velika... ogromna sramota bi bila, ukoliko takav portamento koji se cuje na gornjem snimku ne bih odradio na Kontaktu. Iskren da budem, sav taj portamento iz snimka, stuca, kaslje i prducka. Tako ne svira realni klarinet i takav portamento nije tipican za realni klarinet. Cim nadjem malo vremena snimicu kratki demo sa istim tim samplom (mada je samo jedan sampl sramota bozija za autenticni klarinet) i to ces cuti samo klarinet i nista vise, da bi mogao sto detaljnije da cujes i njegov portamento sa Kontakta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Iskreno, meni ovo nije nista posebno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ti dobro cujes... a to je daleko bitnije nego onaj tzv. portamento iz snimka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Neznam jel se ovo za sluh odnosi na mene, ali, portamento na klarinet???
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|