|  | 
| 
 | ||||||
| Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  12.04.2014, 21:25 | #1 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 14.05.2006 Mjesto: Trebinje 
				 Downloads: 41 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova

Instrumenti: Fantom G6, Pa800, Fr3x  |  Ubacivanje teksta na Fantom G6? 

Nisam uspio pronaci nigdje odgovor na ovo pitanje! Zao mi je ako se ponavljam! Zelim da ubacim u favorite mod listu boja sa njihovim lokacijama naravno u *.txt formatu! Probao sam sve onako kako pise u manualu ali nije mi uspjelo! Znaci napisao tekst u notepadu, prekopirao u root usb flasha i ne vidi mi ga klavijatura! Potom kopiram i u folder seta koji se ucitava na bootu i opet nece! Onda dodam na ime fajla".txt" i opet ga fantom ne vidi! Sta mislite??? Hvala | 
|   |   | 
|  13.04.2014, 06:00 | #2 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 11.01.2008 Mjesto: Novi Sad 
				 Downloads: 115 Uploads: 2 Rekao HVALA: 22 

Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova

Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3  |   

Ja koliko se sećam, davno sam imao Fantom, to bi trebalo da se radi preko IMPORT foldera. Dakle, ubaciš .TXT fajl u IMPORT folder, i onda ideš u FAVORITE, i tamo u Meniju izabereš IMPORT TEXT. Čini mi se da je tako, probaj    
				__________________ | 
|   |   | 
|  15.12.2014, 00:40 | #3 | 
| Drugar foruma Registrovan/a dana: 30.10.2011 Mjesto: Kragujevac 
				 Downloads: 123 Uploads: 1 Rekao HVALA: 8 

Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova

Instrumenti: Korg PA80,Roland Fantom X7 Interesi: Muzika,zene i kafane ;)  |   

Ja nzm da li je to isto kao i na X seriji,a to je,prebacis .TXT dokument u IMPORT,zatim udjes u LIVE SETTINGS EDIT i onda imas IMPORT TEXT.Tako je na X seriji,valjda ce ti pomoci.    
				__________________ | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |