Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Treba mi!!!(Ritmovi, samplovi, boje...) > Ritmovi

Ritmovi Pitanja vezana za ritmove...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 07.07.2014, 00:49   #1
Poly
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 28.02.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Poly ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard Dalmatinski ritmovi

Ima li netko ritmove za dalmatinsku i zabavnu muziku za korg pa
Poly je offline   Reply With Quote
Star 07.07.2014, 22:17   #2
zukae
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 13.08.2010
Downloads: 282
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 58 puta u 51 Postova
zukae befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo malo da ja pomognem.
Za 8 beat pjesme, ima na downloadu 8 beat Adria što sam konvertovao sa Yamahe. Ali ako nemaš pristup downloadu ima na Korgu fabrički ritam Medium schlager.
Za one polka pjesmice naravno fabrička polka.
Za sirtaki pjesme na downloudu ima za Yamahu ali ne mogu sad da nađem ti link, ja sam to konvertovao za korga ali nisam mogao napraviti da valja. Tako da sam malo preuredio sirtaki la****** Imas dobrih narodnjackih sirtakija, samo pazis da nemaju swinga jer kolko znam dalmatinski sirtaki nema swinga osim one sto je otpjeva Oliver na ekavici, ali to i nije dalmatinska. Promjeniš drum kit, staviš fingered bas mjesto picked, staviš neki tremolo umjesto violina itd.
Za beguin pjesme npr Rojena valo, Luce mala itd. e tu ide neki latino Beguin (nije narodnjački begin), iako je taj latino previše bogat sa udaraljkama, ali može da posluži. Original dalmatinski latino beguin ritam nisam nikad našao.
I još ima nekih pjesama u 6/8 schlageru ono na fazon Felicita od Albana. Italijani pojačaju signal i moraš slušat italijanske radio stanice i onda nastane Andjele moj, Svoju zvizdu slidim. Tu može da posluži fabrički schlager 3.
zukae je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 21:28

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije