|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ljudi imam sempl bubnja...stavim na karticu(pa80) i sve je ok...ali uporedjivajuci sa sintetickim bubnjem ovaj sempl je tiši...jel to normalno ili treba nešto činiti.....hvala unaprijd
pa nije zar da je ovo samo u mene...tražio sam po forumu ali nema ovakvih tema..
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Nisam baš upoznat sa PA80,ni koje formate semplova prima,vjerojatno bi trebo nekako normalizirat jaćinu samog sempla bubnja pomoću softwera za obradu zvuka.Ako ti koj treba i misliš da bi ti to moglo pomoć javi se na MSN ili Private Messages pa ću ti poslat jedan software za obradu zvuka.
Pozdrav!
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
uzmes lepo Awave Studio pa lepo povuces da poplavi to sto zelis da pojacas
zatim desnim klikom na mis videces PROCES zatim odes na maxsimize aplitude i onda samo dalje das naredbu srednju opciju 2x i gotovo pojacao si do nule taj bubanj ili taj sempl posle toga poplavis sve koje zelis da tako ostanu i onda decni klik na misu i save selected wave form as i gotovo posle samo izaberi koj format hoces i da bude 16bit i ok zavrsio si pripu ako nemas Awave Studio javimi se pozdrav
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.05.2004
Downloads: 454
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Lep odgovor, jasan i opširan. Ali... i pored toga se može desiti da ti semplovi rade tiše nego fabrički sa klavijature. Fabrički su komresovani tako da rade glasnije. Ako ne znaš to sam da odradiš pomoću nekog muzičkog programa, pojačaj set na samoj klavijaturi (uđeš u PROGRAM za bubanj, pa pojačaš semplove pojedinačno)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
nista bez sempla mozes da zaboravis fabricke boje
jer je velika razlika u saundu velika razlika pozdrav
![]() |
#6 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
razlika je wauuuuuuu nenormalna
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bubnja, sempl |
|
|