|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
Pozz svima imam jedan Korg i3 upali se sve uredno pise sve prebaciva ali nejde zvuk van ,, probam da ga factory reset izbaci mi ovo : RamCard check
a u okviru dole Error:No Card sta bi to moglo biti... dali ima gdje OS za korg i3 trazio sam ali nenadjem pa da probam ubacit..
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2009
Downloads: 1023
Uploads: 0
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G6, V-Synth GT, D-05, Korg T2EX, Ketron SD4, Yamaha Motif XF6, PSR-S770 i Stagepas 400
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sxkn7 za ovaj koristan post: | gnovako8 (19.08.2015) |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
probao sam ubacit nece ucitat dali mora bit 2dd disketa i kako preko windows 7 da napravim to...prije sam znao obicnu disketu prelijepim onu rupicu i formatiram u 2dd, a kako sad hvala
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2009
Downloads: 1023
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G6, V-Synth GT, D-05, Korg T2EX, Ketron SD4, Yamaha Motif XF6, PSR-S770 i Stagepas 400
![]() |
![]()
da, mora biti 2DD disketa. Ne znam ti reći 100 % sigurno za Windows 7 jer sam ga vrlo kratko koristio - koliko se sjećam, W7 ne čita diskete odnosno možda je potrebno instalirati drajvere za FDD u W7. A inače postupak formatiranja koji si naveo je ispravan (u XP, Vista, 8 i 10).
Evo ti ovaj link, da ti se nađe po potrebi: https://web.archive.org/web/20150325...s/korg-i3.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.11.2016
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Imam slican problem (a jako se malo razumem, nisam klavijaturista) pa molim za pomoć ako neko ima vremena.
Dosao sam u posed korg i2 (isto kao i3 samo jedna oktava vise cini mi se), upali se normalno , popali sve , displej svi tasteri rade , itd. medjutim na oba out-a ne izlazi zvuk, odnosno signal je JAKO jako slab, tek kada pojacam na miksu skroz onda se cuje zvuk i to slabašno. Kada pokusam da ga vratim na factori reset po uputstvu, počnu da blicaju svi tasteri i na displeju izadje RamCard check Error:No Card Ima li neko ideju šta je u pitanju, da li je problema da kazem hardverski ili softverski, hvala. Napominjem jos jednom da mi je materija nepoznata , gitarista sam i unapred se izvinjavam ako nesto lupim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.11.2016
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Stime da na izlazu za slusalice izlazi zvuk normalne jacine, znaci kada se izvuce kabal iz izlaza za slusalice normalno radi , jacina je onda normalna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|