| 

| 
| 

| 
		#1 | 
| 

Početnik forumacije! 

Registrovan/a dana: 25.05.2016 

Downloads: 0 
Uploads: 0  
	Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

![]()  | 

Trazio sam po forumu slicno nesto da ne pisem vise puta isto al nema nigdje bas tako receno (valjda svi znaju to  

). Ugl. kupio sam spomenutu klavijaturu i sad je malo izucavam i zanima me par stvari:-je li svaki put kad se ugasi/upali klavijatura treba se ici ono MEDIA i LOAD set ? -imam kuci bruku nekih card readera al ni jedan mi ne odgovara za ovu karticu, kako taj reader treba da izgleda da mogu kopcati sa laptopom -ima li sansa da se nekako na klavijaturi redaju ove farbe, posto su mi razbacane a nisam upratio da mogu negdje spasiti na neke puljke 5,6 boja pa jednim klikom do njih..nego vrtit onaj tocak izmedu bankova ![]() Hvala unaprijed na odgovorima  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#2 | 
| 

Stvarno kod kuće 

| 

mozes naravno redjati i u klavijaturi,ali nadji odgovarajuci citac kartica,ima ih pogledaj po oglasima nekim poznatim itd i onda redjaj na kompjuteru preko progama LeLibby,on sluzi samo za raspored boja,ako ubacujes nove semplove u set procitaj uputstvo za to,moras imati od tog sempla KMP,folder sa KSF-ovima itd itd

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#3 | |
| 

Početnik forumacije! 

Registrovan/a dana: 08.03.2018 
				Mjesto: Novi Beograd 

Downloads: 0 
Uploads: 0  
	Rekao HVALA: 5 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

Instrumenti: Korg LE 76 

![]()  | 

Citat: 

Ima raznih izgleda citaca SMART MEDIA, to su stari citaci i mogu da se nadju na kupujem prodajem za do 1000 dinara. Za redjanje ritmova ti treba program PCG TOOLS - besplatan je  
		 | 
|
| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Favoriti | 

| 

|