|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Harmonizeri Da zvučite kao hor... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.08.2022
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Cao!
Prodao sam svoj BOSS VE-5 i kupio TC Helicon VoiceLive Touch 1. Ukratko... prodao sam ga posle nedelju dana jer nije to to. Svasta nesto nisam mogao da namestim a i nije zvucalo tako dobro kao moj stari VE-5. Sve durske i molske presete na VE-5 sam mogao snimiti i koristiti a ispade da na Touch 1 ne mogu sve memoristati onanko kako mi treba vec samo u tih 5 memorija... Sada razmisljam da uzmem BOSS VE-2 ali me bas skenjalo to sto kolega pise da nema MOLSKE presete. Treba mi harmonajzer samo da ide na mikrofon i da kao na VE-5 zadajem iz kog dura ili mola je pesma. Ako imate neko pitanje slobodno... Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Sto ne uzmes TC helicon voice live 2 i resis problem za sva vremena ili 3 ako imas para.?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Prirodni...
![]() Sve zavisi u kom ga modu koristis i kako ga podesis. Meni stoji na Natural Play/Scale podesena na osnovnu tercu ,preko midi kabela mu samo zadam pocetni akord i radi odlicno. Najbrzi i najlaksi nacin. Mozes da mu uradis i skale pa da ih biras,ima da se skine gotv set sa tercama pa da ih listas i vrtis isto kao na Korgu Pa..x,medjutim meni je jednostavnije ovaj nacin preko midi kabela ,mada moze i bez njega da se zada pocetni akord i da radi. Evo ti primer : https://www.youtube.com/watch?v=ZZnemBHFqZw Promijenjeno od sinisa (04.08.2022 u 12:49 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Cisto da proverim jos jednom. Meni treba da se kaci samo na mikrofon tj bez instrumenta i da mu sam zadajem visinu. Znaci da ne kupi nista automatski...
Promijenjeno od servent1971 (04.08.2022 u 13:37 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ubacis tonalitete i biras bez problema,imas set ovde na sajtu ili preko Shortcut tastera zadas sam iz kog tonaliteta pevas,preset broj 2 radi kao osnovna terca. Mozes i da izaberes odredjeni preset i memorises ga kroz tonalitete. Postoji cak i opcija da on automatski parati,da odredi odakle pevas ali ne znam koliko je tu tacan.
Koristi ga Kosmajac kao i Aco Pejovic... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 76 puta u 71 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Voiceworks ce ti sve to odraditi kako treba.
Napravis 3-4 presets. U svaki preset stavis gornje, donje terce. Moze i double ili gornja i donja oktava. I ulljucujes i iskljucujes kako zelis. Pogotovo ako poznajes kako terce rade i kada koja ide. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|