|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da li netko od vas ima sličan problem, dosta DX 11 sounda koji su mi potrebni, točno 2...
![]() Da stvar bude složenija zadnji put kad sam instalirao preko YEM-a svoj PACK sounda koji koristi su svi radili bez greške, ali sada opet taj isti PACK kada učitam ne rade samo DX kako treba. Inače učitavam PACKOVE preko WI FI STICK-a, ali sam probao i preko USB sticka i opet ista stvar??
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.07.2008
Mjesto: Vukovar
Godina: 35
Downloads: 302
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 31 puta u 25 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Ista stvar je i kod mene za jednu DX boju na Genos1. Naime, bio sam tester SXwave seta za Tyros5 i na Tyros5 ta boja radi normalno, a na Genosu brlja tonove; izbacuje neke čudne zvukove.
Nisam se uopće trudio popraviti tu boju. Možda da probaš složiti tu boju ponovno u YEM-u. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio korg_man za ovaj koristan post: | tonijo (30.04.2025) |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
A moram probati, nema izbora.
Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk Dodato: Rješeno, ponovno semplirano u YEM-u' sada radi bez greške Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk
Yamaha Tyros 5 76, Korg Krome 61, Dallape ORGANTONE, RCF 735 MK IV, Midas MR12, Honda TRX 400 - 4x4. Promijenjeno od tonijo (01.05.2025 u 19:45 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|