|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Mjesto: Munchen
Downloads: 5022
Uploads: 58
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 11 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa5X
![]() |
![]()
Da li mi neko moze reci koliko taktova nekog forspila moze stati u intro od Pax.Neke kolege govore 32 ali ja sto hocu da konvertujem npr.od rolanda em 2000 ako je kod njega 18 sijece mi na 16 tako da mi fale tri takta.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
![]() |
![]()
Intro u Pa1x ima do 32Takta.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
![]() |
![]()
iskreno da ti kazem nikad nisam konvertirao ritmove,ja ih od 0 radim u samoj klavijaturu.
Jel konvertujes ritam sa Style Works? Ja imam isto Style works ali retko ga koristim,tako da neznam puno o njemu,znam da imam neka versija sa Plus funkcije ali i to nisam nikad probao. Pokusaj jos jednom,ako nece onda postavi taj ritam ovde na forum pa ce neko od kolege sto poznaje Style Works dobro,to da uradi,pokusacu i ja mozda . Puno Pozdrav
![]() |
#5 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Ma napravio sam od njega midi pa sam to vec rijesio na taj nacin.Ja inace sviram na rolandu ali cu da predjem na pa1x pa se pripremam za to da neke svoje ritmove prebacim u njegov format.Nemam pojma kakve pa1x ima mogucnost za pravljenje ritmova ako mozes da mi par savjeta das jer na rolandu em 2000 je to fantasticno rjeseno mozes da radis sta hoces,ne postoji varijanta bar je se ja nisam sjerio a da nije u bacena takva mogucnost u rolanda.Znaci sve sto pozelis mozes.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Gago da li ti imas style works sa tim Extra paketom ako imas extra paket onda imas super stvar samo treba da naucis na njemu da radis ,puno je lakse nego na klavijaturi.
Ako imas ako ti nije tesko da mi se javis pa mi ga posaljes naravno ne bi djaba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
Praviti ritam od 0 i konvertirati su 2 sveta, STW ne pravi ritmove, ne mesajte pojmove jer na kraju zbunite se svi i onda zakace se ovde.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Postovani kolega mislim da niste u pravu jer styleworks pored sto konvertuje ritmove i pravi ritmove od midi fajlova a midi fajl nije ritam,a vecina nas danas pravi ritmove i aranzmane od midija.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
Uzme midi i njega pretvori u style. Mi pricamo da pravimo stilove od 0... alo...ako kontas sta to znaci, uklljucim sint i pocnem praviti ritam, notu po notu, bubanj po bubanj, svaku notu, sve, se, vsicko, everything, hepsi... na koji jos jezik.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nedime!Smiri se covjek nije znao da si alergican na STW!Brrrrrr.Heehee.Izasao je novi STW tek ce sad nastati nerviranje hheeheheh.Pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
intro, pax |
|
|