Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 14.02.2008, 05:53   #1
alija9
Banovan!

Registrovan/a dana: 13.05.2006
Godina: 46
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
alija9 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard KORG PA1X PRO PROBLEM (slomljeno kuciste)

Zdravo Prijatelji.imam Pitanje Ako Je Neko Slucajno Imo Isti Problem.islpala Mi Je Klavijatura I Slomila Se Plastika Sa Lijeve Strane U Dnu Klavijature.ja Sam Narucio Novi Dio Te Plastike Od Korga I Treba Mi Stici Za Par Sedmica.dali Je Iko Od Vas Mozda Otvaro Tu Klavijaturu Ili Mijenjo Taj Dio,ako Jeste Zamolio Bi Da Mi Kaze Dali Je Jednostavno Da Se Ta Klavijatura Otvori I Zamijeni Taj Dio Sam,ili Preporucujete Da Se Odnese Na Servis.hvala Vam Unaprijed.
alija9 je offline   Reply With Quote
Star 14.02.2008, 10:17   #2
milan_lekic
Ovaj baš voli da kuca

milan_lekic's Avatar

Registrovan/a dana: 23.05.2007
Godina: 35
Downloads: 2007
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 20 puta u 20 Postova
Instrumenti: KORG Pa800&TRITON Classic
milan_lekic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
milan_lekic pošalji poruku preko MSN messengera milan_lekic pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

ako je malenkost zameni sam mislim da nebi trebo biti problem ali ako si kupio novu klaviaturu i ako zamenis sam ponistiti ce se ti garancija ako je imas
Star 14.02.2008, 15:27   #3
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Garancija je u svakom slučaju poništena...Čim dođe do jačih mehaničkih lomova automatski se garancija izništi...Ako si blizu Slovenije možemo ti jaran Sinan i ja to zamjeniti džabaluk...A inače najbolje sal to zamjeni---možemo ti pomoći preko MSN kamere...Bez veze ovi serviseri..Pa pazi kod nas je radni sat 53eur...A njima treba sat vremena da poskidaju onih par šerafa---Živi lopovluk...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote
Star 15.02.2008, 05:03   #4
alija9
Banovan!

Standard

hvala najljepse na odgovoru a tebi alix posebno hvala na ponudi da mi ti to zamijenis,ali ja sam preko bare u americi.klavijatura je prilicno nova samo je mjesec stara i ima fabricku garanciju,ali neznam sto ce se garancija ponistiti ako ja to sam oprezno zamijenim,jer ako sam zamijenim korg nezna jel iko otvaro tu klavijaturu,ili tu ima neka zastita u klavijaturi,mislim ono naljepnice neke unutra tako da se pocijepa naljepnica kad se otvori klavijatura pa da po tome znaju da je otvarana.znam da nekim elektricnim aparatima imaju te naljepnice tako da moras pocijepati naljepnicu da bi otvorio aparat.
Star 15.02.2008, 11:39   #5
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Pa vidi prijatelju...Kod nekih telefona,LapTopa imaju hologramski premaz...Znaš sa prostim vidom ga ne možeš vidjeti a oni to stave pod UV svjetlost i vide se otsci prstiju ako je ko čačko...Sad kako je kod sinthova ne znam,jel moj nikad vidio nije servisa...Zato kad budeš to čačko,stavi neke silikonske rukavice il slično da za svaki slučaj ne ostanu otisci...Zamjeniš to sam ako je malo kvar i rješio si...Nek ti je sa srećom-kupio si jaku mašinu...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote
Star 16.02.2008, 01:05   #6
alija9
Banovan!

Standard

hvala ti alix najljepse,bas cu tako i uraditi,pa ako propane garancija propane sta bi mu ja.nadam se da mi nece nikad ni trebati garancija jer to su jake masine i slabo se kvare,ali opet nezna se nikad.
Star 16.02.2008, 17:47   #7
sladykorg
Drugar foruma

sladykorg's Avatar

Registrovan/a dana: 18.01.2008
Mjesto: Mannheim
Downloads: 267
Uploads: 1
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: i opet pa1x
Interesi: muzika elektronika i ono izmedju
sladykorg befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
sladykorg pošalji poruku preko ICQ messengera sladykorg pošalji poruku preko MSN messengera sladykorg pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od alija9 Pokaži Post
Zdravo Prijatelji.imam Pitanje Ako Je Neko Slucajno Imo Isti Problem.islpala Mi Je Klavijatura I Slomila Se Plastika Sa Lijeve Strane U Dnu Klavijature.ja Sam Narucio Novi Dio Te Plastike Od Korga I Treba Mi Stici Za Par Sedmica.dali Je Iko Od Vas Mozda Otvaro Tu Klavijaturu Ili Mijenjo Taj Dio,ako Jeste Zamolio Bi Da Mi Kaze Dali Je Jednostavno Da Se Ta Klavijatura Otvori I Zamijeni Taj Dio Sam,ili Preporucujete Da Se Odnese Na Servis.hvala Vam Unaprijed.
neces verovati . . i meni se desilo isto . . ..
Pukla mi alka na kaisu od torbe i pala mi klavijatura . .. polomila se samo plastika sa leve strane . .. ja sam jednostavno sa lepilom to sredio tako da se i ne pozna . .. . a to ne ulazi u garanciju . .. ujedno . . koliko si platio plastiku ???
sladykorg je offline   Reply With Quote
Star 16.02.2008, 20:39   #8
alija9
Banovan!

Standard

plastiku sam narucio od korga 24 dolara plus potarina.nije uopste skupa.i ja sam planiro zaljepiti ali kad su mi rekli da je 24 dolara samo,bolje onda zamijeniti.
Star 17.02.2008, 18:31   #9
Burli
Ovaj baš voli da kuca

Burli's Avatar

Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
Burli befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od sladykorg Pokaži Post
. . ..
Pukla mi alka na kaisu od torbe i pala mi klavijatura . ..

Još jedan od razloga zbog kojeg koristim kofer!!!
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš???
Burli je offline   Reply With Quote
Star 18.02.2008, 08:52   #10
alija9
Banovan!

Standard

Nije Prijatelju Do Kofera Ili Torbe Koristim I Ja Kofer,ali Nemogu Je Svirati U Koferu,moram Je Izvaditi Iz Kofera,i Bas Je To Problem Kad Sam Je Izvadio IZ KOFERA Tad Je Ispala.ali Nasrecu Samo Plastika Se Slomila.da Se To Srediti

Promijenjeno od alija9 (18.02.2008 u 08:55 sati)
Odgovor

Favoriti

Oznake
korg, kuciste, pa1x, pro, problem, slomljeno

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 23:06

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije