|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 13.05.2006
Godina: 46
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Zdravo Prijatelji.imam Pitanje Ako Je Neko Slucajno Imo Isti Problem.islpala Mi Je Klavijatura I Slomila Se Plastika Sa Lijeve Strane U Dnu Klavijature.ja Sam Narucio Novi Dio Te Plastike Od Korga I Treba Mi Stici Za Par Sedmica.dali Je Iko Od Vas Mozda Otvaro Tu Klavijaturu Ili Mijenjo Taj Dio,ako Jeste Zamolio Bi Da Mi Kaze Dali Je Jednostavno Da Se Ta Klavijatura Otvori I Zamijeni Taj Dio Sam,ili Preporucujete Da Se Odnese Na Servis.hvala Vam Unaprijed.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ako je malenkost zameni sam mislim da nebi trebo biti problem ali ako si kupio novu klaviaturu i ako zamenis sam ponistiti ce se ti garancija ako je imas
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Garancija je u svakom slučaju poništena...Čim dođe do jačih mehaničkih lomova automatski se garancija izništi...Ako si blizu Slovenije možemo ti jaran Sinan i ja to zamjeniti džabaluk...A inače najbolje sal to zamjeni---možemo ti pomoći preko MSN kamere...Bez veze ovi serviseri..Pa pazi kod nas je radni sat 53eur...A njima treba sat vremena da poskidaju onih par šerafa---Živi lopovluk...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
hvala najljepse na odgovoru a tebi alix posebno hvala na ponudi da mi ti to zamijenis,ali ja sam preko bare u americi.klavijatura je prilicno nova samo je mjesec stara i ima fabricku garanciju,ali neznam sto ce se garancija ponistiti ako ja to sam oprezno zamijenim,jer ako sam zamijenim korg nezna jel iko otvaro tu klavijaturu,ili tu ima neka zastita u klavijaturi,mislim ono naljepnice neke unutra tako da se pocijepa naljepnica kad se otvori klavijatura pa da po tome znaju da je otvarana.znam da nekim elektricnim aparatima imaju te naljepnice tako da moras pocijepati naljepnicu da bi otvorio aparat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa vidi prijatelju...Kod nekih telefona,LapTopa imaju hologramski premaz...Znaš sa prostim vidom ga ne možeš vidjeti a oni to stave pod UV svjetlost i vide se otsci prstiju ako je ko čačko...Sad kako je kod sinthova ne znam,jel moj nikad vidio nije servisa...Zato kad budeš to čačko,stavi neke silikonske rukavice il slično da za svaki slučaj ne ostanu otisci...Zamjeniš to sam ako je malo kvar i rješio si...Nek ti je sa srećom-kupio si jaku mašinu...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
hvala ti alix najljepse,bas cu tako i uraditi,pa ako propane garancija propane sta bi mu ja.nadam se da mi nece nikad ni trebati garancija jer to su jake masine i slabo se kvare,ali opet nezna se nikad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Drugar foruma
|
![]() Citat:
Pukla mi alka na kaisu od torbe i pala mi klavijatura . .. polomila se samo plastika sa leve strane . .. ja sam jednostavno sa lepilom to sredio tako da se i ne pozna . .. . a to ne ulazi u garanciju . .. ujedno . . koliko si platio plastiku ??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
![]() |
![]()
plastiku sam narucio od korga 24 dolara plus potarina.nije uopste skupa.i ja sam planiro zaljepiti ali kad su mi rekli da je 24 dolara samo,bolje onda zamijeniti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]() Citat:
Još jedan od razloga zbog kojeg koristim kofer!!!
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
![]() |
![]()
Nije Prijatelju Do Kofera Ili Torbe Koristim I Ja Kofer,ali Nemogu Je Svirati U Koferu,moram Je Izvaditi Iz Kofera,i Bas Je To Problem Kad Sam Je Izvadio IZ KOFERA Tad Je Ispala.ali Nasrecu Samo Plastika Se Slomila.da Se To Srediti
Promijenjeno od alija9 (18.02.2008 u 08:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, kuciste, pa1x, pro, problem, slomljeno |
|
|