|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Za one koji znaju engleski:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hang_(instrument) Ukratko za one koji ne znaju: Instrument izmishljen 2000. godine u Shvajcarskoj. Ima sopstvenu skalu, koja bi vecini bila malo chudna D3 Ding, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4. Jako zanimljiva stvarchica. Zvuk sjajan...........
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
woow dobra stvar...jos mu dodaje pitch bend
![]() pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Slusao sam neke snimke mp3 pre ovoga snimka ali ne ovako uverljivo odsviraano kao naa ovom primeru!Interesantno i nije ni malo lako svirati ovo
![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (20.03.2008 u 11:21 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
jel ima neko semplove od ovoga hahahahaha
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Sta jos nece izmislit.Samo treba po loncima udarat i znat na koje mjesto udarit i kojom jacinom i koliko dogo zadrzat ton. maciji kasalj evo ja vec znat to svirat.
pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ajde Maricu ne lupetaj
![]() Interesantan instrument, svakako, sa veoma insteresantnim zvukom.... IMA! imas link na kraju WIKI stranice
... bolje 5 do 12 nego nijedna posle 1 Promijenjeno od jager (23.03.2008 u 00:50 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
KRVAVI
|
![]()
A sta mu dodje to D3 DING?
Nesto kao dingo pas?
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Meni izgleda isto "peka"....ispod ovoga ide pilence sa krompirom a na ovo cudo od instrumenta ide zar, To je specijalitet da nema dalje...Koje ba skale ...da probate pile ispod peke...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Godfather
|
![]()
D3 DING je centar godnjeg dela.
Ima malo dkukchiji zvuk od ostatka Hanga.
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pored instrumenta i muzike, i zidovi su mu super, majke mi. Kad sam ih video odmah sam se setio filma "Ljubavni zivot Budimira Trajkovica" i scene gde Ljubisa Samardzic kuca kartone od jaja na zid da napravi bolju zvucnu izolaciju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
drum, hang, instrumenata, jedan, najnovijih |
|
|