|  | 
| 
 | ||||||
| Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  12.04.2008, 02:15 | #1 | 
| Ovaj baš voli da kuca Registrovan/a dana: 01.03.2006 
				 Downloads: 2117 Uploads: 0 Rekao HVALA: 24 

Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova

|  Zastitna mreza za zvucne kutije ???? 

Dali neko zna gdje i kako mogu nabavit zastitnu mrezu za zvucne kutije (kupuje se na kvadrat mislim) prevrno sam i net i sve ostalo al nigdje nista o tome.
		 | 
|   |   | 
|  12.04.2008, 19:38 | #2 | 
| Ovaj baš voli da kuca Registrovan/a dana: 19.12.2007 
				 Downloads: 57 Uploads: 0 Rekao HVALA: 19 

Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova

|   

Imam ja lika koji je u BGD-u , vjerovatno ti moze pomoci, ako treba broj posalji pp

__________________ Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? | 
|   |   | 
|  12.04.2008, 20:07 | #3 | 
| Stvarno kod kuće |   

Jarane zavisi koji dizajn ti odgovara...Ima kod nas više tvornica koje proizvode tazne metalne i aluminijaste mrežice...Inače najisplatnije ti je otići u malo veću radnju kod vas u okolini i naručiti sebi željeznu mrežu (ovsino kakav dizajn imaju) i kod kuće sprejom ofarbaš,zašerafiš na zvučnik sa drvenim distančnicima (ne znam kako se kaže na naški) i to je to...Malo se raspitaj u radnjama...

__________________ Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| kutije, mreza, zastitna, zvucne | 
| 
 | 
 |