|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ja sam Zdravko 53g. i nadam se da cete i Vi to uciniti.Novi sam clan i procitao sam skoro sve ali ono sto me zanima nisam nasao.Ranije sam svirao harmoniku za svoju dusu,ali posto sam tesko obolio(R..Z.......)pa vise ne mogu a volim muziku kupio sam novi keyboard Pa 50 o kojem neznam skoro nista.Citao sam na forumu o mnogim dogradnjama (ritmen,boje itd) za narodnu muziku pa me zanima dali je to sve potrebno,ako je gde se moze nabaviti, zivim u Münchenu.Znam da bi bilo bolje da sam kupio Pa800 ali penzija je tako mala da o tome ne treba diskutovati. Svaki savjet bi mi vrlo dobro dosao.Sada zelim da pozdravim sve clanove i urednike ovog foruma i zazelim Vam puno zdravlja isrece u buducnosti. Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Zdravo zdravkomaria
nek ti je sa srecom pa50. Ko sto si vec citao TU SI u pravom mjestu.Imas ovdje puno za pocetak da cujes kako zvuci pa50.A ovdje ima dobri ljudi koji bi ti jos pomogli. Pozdrav sevce
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
zdravo !!
neka je sa srecom pa 50 ..imas ovdje materijala za pa 50 malih milion a uvjek ima ljudi koji ce ti pomoci puno pozdrava ...
![]() |
#4 |
Suludi Moderator
|
![]()
Pozdrav i dobro doso na yu-midi! Nek ti je sretno na ovoj stranici i mozes dobiti jakko dosta pomoci sto se savijeta tice i materijalnih stvari! Glvano kod nase je ( nemoj me pogresno shvatit) PRAVILNIK...kolko vidim njega se drzis i dok ga se svako bude drzao nece bit nikakvih problema! Inace sto se tice pa50 korg ili obrnuto
![]() Ako imas pitanja mozes se uvijek ovdije javit! Sve najbolje, pozdrav, Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Dobro nam došao kolega i nek ti je sa srećom!
A evo i mene za pomoć ako češ trebati, ja isto imam PA 50 ( a spremam se kupit PA 500 ) i bilo šta da ti treba, tu sam. Naravno, ne samo ja nego i ostali kolege i dobri ljudi na ovom forumu. Pozdrav, Svirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Drugar super si i vrlo kulturan u downloud strani ces se snaci ima tu stvari za pa 50 ritmovi setovi i sve sto treba kao i na korg forumu ces naci dosta stvari i saveta. Ako se desi da neceg nema svako ce izaci u susret.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Poz za tebe, ja mislim da bi bilo naj bolje da malo procitas upustvo za klavijaturu, evo ti imas ga ovdje http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=1251
Tako ces shvatiti nekakve osnovne stvari, i bolje upoznati pa50. Zivio |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
dok cojek procita celo upustvo prodje godina
![]() setove koje imas u dowloadu ubacis u klaviaturu ako bude problema slobodno se javi
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Lijep pozdrav i od mene zdravkomaria. Dobro nam došli!
Kao što su kolege već i rekle,u download centru ima dosta za tu klavijaturu,od zabavanjaka do turba,i svaki set lijepo radi. Koliko sam shvatio to vam je prvi sint? Vjerujem da će vam u početku biti teško,al nakon nekog vremena dok ju skužite sve će biti lakše. I da,ovdje je luda ekipa,ne samo da će vam pomoći već ćete se često puta dobro i nasmijati! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Pozdrav Zdravko!
Na pocetku bih Vas zamolio da pre nego sto pitate u vezi pa50 ili bilo koje druge klav. da prvo pokusate da nadjete odg. na eventualno pitanje koje zelite da postavite... Osecajte se ugodno na nasem sajtu i postujte Pravilnik!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ako, drugima, moze, najlepse, nesto, pomoci |
|
|