|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.11.2007
Downloads: 534
Uploads: 4
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 13 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Hteo bi da ga kupim ....ali morace da ga preradi Pera iz Kraljevo na dugmetarskom .......sta vi mislite kao solo kyeboard KORG TR 61???
Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Jesi pogledao starije teme o LEskovcu i TRebinju???
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Ovakvih tema mali milion...
Pogledaj malo... Dobio si samo jednu opomenu, iako je ovo slobodno mogao da bude i ban,,,
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Mislim da je KANTA...E tako...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#5 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ja mislim sve najbolje! Pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Odlicna klavijatura.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Nije losa klavijaturica samo ja bih je preradio kod Arsenijevica. Meni je odradio do sada tri klavijature sa mehanizmom od harmonike i to je prva liga a sto se tice ovih fliperasa kao tipa Alix i ti sto nazivaju kante, nemoras da obracas paznju jer oni samo znaju za jake masine posto su jaka muda u ovom poslu, sviraju ljudi juve nije to mala stvar. Ma da ih ja i razumem sto kaze nas narod neka barem lici kad se postavimo heheheheh. Taj korgic tr je u principu kao i le za te pare je ok naravno da ne ocekujes da zvuci kao Studio ili Extreme ima tu razlike, ali daleko od toga da je kanta.
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
sasvim solidan workstation, cita semplove, ima fine, solidne tipke, i predobro radi svoj posao!!! naravno da je to jedna velika NULA za triton studio, pro i extreme, koji imaju moss board, ali i tr je sasvim dobra klavijatura.
#9 |
KRVAVI
|
![]()
Coke brate,nemoj da vredjas ljude ovde,nije ti fazon.
![]() Promijenjeno od neconix (07.08.2008 u 21:22 sati) |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
slazem se u potpunosti sa coke357 a takodje taj iz kraljeva je verovatno pan elektronik iz iskustava drugih kolega cujem samo zaljenja.Znaci iskljucivo Arsenijevic sto se tice prerade/Pozdrav
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, mislite, sta |
|
|