|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
|
Alati tema | Display Modes |
21.09.2008, 14:48 | #1 |
Stvarno kod kuće
|
Pomoc g800 u vezi stelovanja stilova
Neki clanovi ne mogu uopste da otvaraju teme pa cu to pole videti sa Vladom o cemu se radi!Ako moze neko da pomogne coveku na ovo pitanje udrite
Kako na Roland G800 napraviti kao na Korg-a iz Pa serije da u namenskom ritmu se nasteluje da i mol i dur u intru sviraju u isti hvat znaci da Cv1 i Cv2 bude isti!Nadam se da ste razumeli pitanje?
21.09.2008, 19:14 | #2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 43
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
|
ne nije to moguce na g800, na novijim rolandima je sve moguce al na starim nije, jednostavno svira durski u duru u molu molaski a na sedmici u sedmicama sve veartikulisano ako je mol to je mol nemoguce je na staroj masini izvesto to pokusavao sam al neide, na g70 i e seriji vec moze da na M-m-7 svira kako postavis kao kod korgovih masna. pozz
|
21.09.2008, 20:42 | #3 |
Kao kod kuće
|
moze i na EM i na Va seriji,trebalo bi da moze i na g800.
|
26.09.2008, 18:30 | #4 |
Vredan član društva
|
Evo ovako .... ucitati zeljeni ritam u user bank ,potom ga aktivirati. Kada je aktiviran treba pritisnuti taster F2 (parametri) ,ostati na GLOBAL meniju i listati na dole skroz do kraja. Tu je meni za podesavanje za akorde i intro -e. Ako nisam dobro objasnio neka neko pita,pa cu detaljnije napisati. Pozzzzzz
|
27.09.2008, 15:57 | #5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.02.2006
Downloads: 720
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
|
Ne kontam druze idalje ako je neko ukapirao ptanje
kako kod konvertovanih ritmova kada konvertujem intro ili ending kako da napravim da to svira itacno i u molu kao i u duru. Ako neko to dobro zna da mi objasni unapred sam zahvalan |
27.09.2008, 16:32 | #6 |
Vredan član društva
|
upravo sam o tome pisao. U meniju koji sam tamo gore naveo ,ti pdredjujes kako ce da zvuci intro. Npr ,odsviras D mol,a u meniju molski akord odredis kao durski ....ovo deluje komplikovano za objasniti ... ajde kad budeo imao vremena slikacu sve telefonom i postaviti slike. Prosto je. Zao mi je ako ne mogu prostije da objasnim.
|
29.09.2008, 22:58 | #7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.02.2006
Downloads: 720
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
|
NeX druze uopste ne mogu da ukapiramkako molski akord da postavim u durski
u svakom slucaju hvala ti sto se trudis da mi objasnis. Dodjem otprilike na tu opciju ali ne znam kako da to odradim |
Favoriti |
Oznake |
g800, pomoc, stelovanja, stilova, vezi |
|
|