|
![]() |
#1 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Samo sto sam dosao sa onog Show sto sam pricao juce i da, danas sam
jedno sat vremena motao na PA800 sa OS 2.0 koja je finalizirana verzija. Naravno najvecu paznju sam obratio na Terce i nazalost...nece moci bas onako kako se ovde pricalo, u Triton fazonu, Terce na PA800/2X ostaju i dalje kako su bili do sada, radi se o sledecem: U GLOBAL MODE postoje samo 4 USER SCALE koje se srede kako zelis i onda u STYLE MODE kad koristis performance i zelis da iskoristis jednu od tih skala sve je Globalno, znaci svaki UPPER svira tu istu skalu. Jedini oficijalni covek koji je tamo bio od razne kompanije je bio samo KORG dok YAMAHA i ROLAND je AJ prezentirao a KETRON zajedno samnom. Pricao sam sa tim Korgovim i objasnio sam mu nase potrebe, bar reko da se moze te 4 USER SCALES podeliti na svaki UPPER po potrebi bar da ima 4 Terce, rekao mi je pokusacu, mozda cu uspeti nesto al neznam... za sada mozemo slobodno zaboraviti o tome, nemora ovo postati rat sa rekla i kazala nego licno sam proverio i sam on mi je potvrdio, do dalje neznamo al rekao mi je DA, OVO JE FINALNA VERZIJA OSa. Dalje, sto se tice sinta mogu reci da dobijamo skroz novu masinu sa tim OSom, da uporedim PA800/2X za sada neznam sa kojim sintom, jer po mome jos nema takav niti se planira da izadje sa bilo koje kompanije osim KETRON AUDYA koji jos nije ovde (da ukljucujem i TYROS3), gledao sam vec te Videos, stvarno strava al i ovo je malo stravicnije, bar ja tako mislim. U sintu su se nalazile samo 12 BOJE sa DNC na njima, STRAVICNO, mnogo nas nisu jos culi tako nesto, jedino na MOSS board, zvuci i slicnom FAZONU. A sve ostaje nadalje da vidimo, takodje mi je rekao da su u tom OSu dosta tih BUGova vec sredjenih...toliko za sada. Hteo sam samo onako podeliti sa vama ovo. A od ovih dana nadalje imacu veliki Uticaj na KORGa mislim na samu kompaniju sto se tice nekih stvari, eh sto bi zeleo da sam tu sansu ranije imao verujte mi bilo bi korisno za sviju nas i pored toga sto ovo zvuci kao da se foliram al lepo je imati nekoga negde...al ako sad nebude nista pokusacu na sledeci OS da donesem i Terce...uradice to Paolo... Pozdrav
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, Promijenjeno od BasariStudios (24.09.2008 u 04:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.02.2004
Downloads: 2047
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Iskreno cestitam Nedime i srecno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.09.2007
Downloads: 180
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ne znam samo sta ovaj UF7 radi tu, ja ga imam i nije nista posebno... samo midi klavijatura...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Pa radi, mnogo vise od SVE ostale sto vidis ovde, kontrolise MIDJAY PLUS.
Radi on mnogo vise nego sve ostale sintove na marketu koje znamo... Samo zavisi kako ga koristis i ako ga znas koristiti.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pored ovoga sto je naveo Nedim extra ja i za studiski rad
![]()
![]() |
#7 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Moze se svasta sa njime.
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa800, terce |
|
|