|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
slusao sam jutros prognozu na radiu B92. kaze: "prognoza vremena: U beogradu trenutno 11 stepeni." ide odjava:radio b 9 2. i kraj!!! Brate KRAJJ!!!
Ja NE MOGU DA VERUJEM!!! Dal u srbiji postoji jos neki grad osim beograda!!! Na HRT nikad nisam cuo u zagrebu toliko i toliko,u osjeku tako i tako!! nego na primorju u slavoniji po kotlinama itd.. Zato sam skontao da treba da zajebem i vojvodinu i novi sad i sve i da odem lepo u Beograd i znacu koliko ce stepeni biti svaki dan! pozivam i vas. AJMO SVI!! p.s. ne zamerite svi koji tamo zivite,niste vi krivi.. svako dobro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Pa nemoj onda gledati i slushati B92.
Radije slushaj samo muzichke stanice, i necesh imati problema! B92 ti je politichki najobojeniji medij u Srbiji, kako ja vidim, iako to poprilichno veshto prikriva. Ciljna grupa im je ista kao i ciljna grupa stranke za koju se zalaze. Samo Beograd... Necu reci koja je zbog pravila koje sam sam postavio, ali mislim da sad svi znaju. ![]() Ostali malo bolji, ali menj-vishe sve ista govna... RTS obaveshtava detaljno, shto se prognoze tiche, ali to je njihova duznost kao drzavne televizije. Inache, zbog jebene politike, kojom smo bombardovani sa svih strana, sam i prekinuo da gledam TV. Chak vishe i nemam TV na gajbi. Malo mi je muka od svih njih... Radio slusham samo u kolima, i to isljuchivo muzichke stanice. TopFM, Trojka, TDI, Roadstar... Sve gde necu chuti neke vesti na svakih 5 minuta, vec samo muziku... ![]()
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja mislim da je B92 mafijska posla...Koliko gledam kod nas u vjestima bar 5-6 novinara od B92 je bilo pretučenih i to samo tako...Pa gdje oni to šalju svoje "radnike",kad su ugroženiji od rudara u rudniku-oni bar znaju da će se nekad na njih zemlja da sruši a ovi samo strepe kad će gdje pleska ili šaka da padnu...žalosno...A ta najava-no comment¨...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
apsolutno se slazem sa vama. mislim da je RTS dosta izmenio rezim rada i program u odnosu na stari RTB. postali su maaaaalo objektivniji, al i dalje su televizija vlasti i imaju direktora debila. ali imaju i srecne ljude
![]() inace kad sam vec kod hepi pipla ..pre 2 svirke otvorili smo vece sa Topolskom 18,onako iz zajebancije, i ljudi se prvo izbezumili i onda se popalili.. bilo strava! probajte, mozda vam uspe ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
...Topolska 18 je lepa pesma...doduse i Snezana je dobro odpevala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nishki
|
![]()
UUUUUU Snezana Savic...
![]() Gledali ste mozda seriju Vuk Karadzic........ ![]() Sad vam je jasno zasto je Vuk Karadzic sisao do 15 godina!!!!!!Majka mu bila Snezana Savic.... ![]() ![]() ----------------------------------------- Opet skrenusmo sa teme! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Sa tog Snežaninog albuma je ostao veliki hit sa kojim sam zaradio dosta para a zove se "Staro društvo" i dan-danas mi stalno traže tu pjesmu...
P.S. Nemojte mi samo hvaliti RTS jer upravo sada skratiše reprizu emisije "Jedna pesma-jedna želja" a prije neku veče prilikom intoniranja himne "Bože Pravde" na "Prater" stadionu u Beču oni pustiše reklame... ![]() Čitam sada kako je Tijanić zbog toga posmjenjivao neke ljude!? P.S. Ježim se od nekih stvari koje se emituju na B92 ali opet da nije njih ne bi mogao gledati večerašnju Ligu Šampiona...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]() ![]() Tv B92, dizanje, 10.9. oko pola 9. Beogradska publika pokazala se svetu kada su od zvizduka tokom intoniranja Marseljeze, krenuli spontani talasi aplauza... a mozda je tapsao i neko ko nije iz beograda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
I mene to nervira,slabo ko mari za nas ostale iz drugih gradova,za sela da ne pricam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pre par meseci, kada su bile one kise i poplave, voditeljka neke emisije pita gosta emisije iz HMZS: "Koliko dugo ce jos Beograd imati problema sa ovim kisama?"
Shvatio sam to na sledeci nacin: U Pozarevcu, Smederevu, Novom Sadu, Nisu, Milanovcu ... nema problema sa kisom, a i ako ima, to u ovom trenutku uopste nije bitno. Bitno je da je u Beogradu zastoj saobracaja zbog kise. Da, to je trauma svih manje bitnih gradova koji se ne zovu Beograd. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
b92beograd92 |
|
|