|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.06.2008
Mjesto: cakovec,mursko sredisce
Downloads: 1565
Uploads: 1
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg pa 50
Interesi: sviranje
![]() |
![]()
ovako sutra mislim kupiti tu klavijaturu korg pa 50 i neznam bas puno u njoj
koristio sam do sad roland trebam pomoc oko klavijature korg pa 50 da mi neko pojasni koliko memorije ima sama klavijatura koliko fajlova stane i boje zvukova i dali cita samo s diskete ili se moze pospremiti na klavijaturu unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.06.2007
Godina: 37
Downloads: 320
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
pozdrav kolega
posto vidim da si novi ovdje prvo malo pretrazi po forumu i vjerujem da ces naci sve sto te zanima, to ti kazem dobronamjerno da nebi imao problema s moderatorima Dodato: moja greska tek sam sad vidio od kada si uclanjen Promijenjeno od vaxy (20.02.2009 u 23:52 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Klikni na forum,pa tamo u dijelu aranzeri izaberi Korg,i kad prelistas teme,
a ima ih mnogo,naci ces sigurno odgovor. A specifikacije ces naci na netu,naravno-u google Korg PA50 i vidjeti ces.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
heheh pa vjecito strahovanje od moderatora,bolje ne pitaj nista nego suti i ne pametuj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.03.2007
Downloads: 729
Uploads: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
pa da suti i ne pametuj sam si rekao
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Dajte kolege,pa nov je.Samo je pitao.
Vidi ovako :kao prvo bar da si naveo sa kojim Rolandom (verovatno aranžerom) si dosad radio,jer i Roland aranžera ima boljih od KORG-PA50.Drugo; kao što su ti kolege rekle imaš dosta toga opisano uvezi ovog aranžera a i materijala(ritmova,boja) za njega.Treće radiš na jednoj klavijaturi ili dve,......Treba ti poboljšati ritam sekciju (PA serija recimo ima dupli set bubnjeva,.....itd) ili šta?.Sam po sebi PA50 nije loš,dosta ljudi odlično odrađuje svirke sa njim ,još kad se dobro sredi.Kvalitet plastike ,dirki,...je takav kakav je.Mogućnosti su solidne,memorija (broj USER-a) zadovoljava pogotovo što se mogu i fabrički ritmovi brisati i na njihovo mesto stavljati ˝naše˝ a Ni boje mu nisu loše.Znači sve zavisi na čemu si dosad radio i šta želiš,i u koju sumu novca želiš da se uklopiš,....itd.A boljih aranžera ima sigurno.POZDRAV. ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|