|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.01.2007
Downloads: 919
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Sada znaci mozemo tekst uz ritam vuci, dali neko zna kako da taj tekst memorisem da uvjek bude uz neki odredjeni Style,-Ritam? Dosta sam toga isprobao ali neide.!Unapred HVALA
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2008
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa800
![]() |
![]()
mislim da je isti princip kao i na pa800 moras da ucitas(browse) tekst koji si napisao i koji imas na stick, kad uredjujes songbook znaci,i uz taj ritam ce ti uvjek biti taj tekst, ako sam te dobro shvatio sta trazis, ako nisam pojasni ponovo...ok?Pa vidimo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
To mislim ali bez da idem preko SongBook.
Dodato: Ja tekstove ucitam ali cim promjenim ritam odu,memorisao preko STS nista !!
Budite zahvalni savjetima, a ne pohvalama ! Promijenjeno od vazdagazda (24.02.2009 u 15:59 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
To mora da ide preko SongBook, mislim onaj ko ne koristi SongBook taj ne zna sta znaci imati Korga Pa800/2xpro. Bez ljutnje, samo kazem da moras tako, drugacije ne moze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Hajde objasni kako je najlakse npr. jedan Style ubaciti u SongBook pa da imam uz taj ritam i tekst koji zelim. Mene ova opcija nesto zbunjuje,sve u svemu SongBook je prava stvar ali mi izgleda komplikovano. Unapred Hvala.
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Ma nemas frke, na kompu napises text sa akordima ili bez kako god ti zelis i ubacis ga u notepad-inace to je skripta koju klavijatura cita, naravno vazi samo za Pa800/2x i verovatno jos neke novije klavijature, ali u svakom slucaju ovo je objasnjenje za navedene. Ubacis na flash i onda na klavijaturi odaberes style koji zelis u skladu sa tim tekstom i akordima, onda pritisnes SongBook i ides u donji desni ugao druga opcija na ekranu book edit 1 na tome new song i onda ukucas sve podatke koje znas o pesmi, od izvodjaca preko sts do osnovnog akorda. Kada to zavrsis ides na opciju Book edit 2 u toj opciji imas odredbu Browse, preko te opcije najdes tekst koji si prethodno ubacio na flash, a onda ides na Write i to je to. Sa sve tekstom i informacijama ce ti biti style,midi,mp3 kako god kada ga god "pokrenes" preko "SongBook", dakle samo preko SongBook drugacije ti nece otvarati zeljene tekstove i info. Malo sam laicki objasnio, ali se nadam da ces se snaci, kao i mnogi koji ne znaju za ovo. Pozz svima
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Niikkola za ovaj koristan post: | vazdagazda (01.03.2009) |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.09.2007
Downloads: 301
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Kako da sve tekstove prebacim u PA 800.Svi su kucanu u Microsoft Wordu.Da li pa800 cita te tekstove ili cu ih morati popnovo kucati u nekom drugom formatu.
Da li se moze na pa800 dok traje jedan ritam pozivati vise tekstova. Primjer: Kod ide jedan ritam da citam vise tekstova. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]()
naravno da moze ali samo sa os 2.01. npr pustis rumbu i treba ti nekih desetak teksta..... imas na pa 800 ili 2x na na glavnom ekranu gde ti je mikser, pad ,sts, split... i tako dalje imas lyric. kad udes tu drzis shift i onda trazis tekstove..... mozes i tekstove da prekopiras u ssd tako da su uvek tu... pozzz
![]() |
#9 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.05.2008
Mjesto: Ovde
Downloads: 290
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: PA 800
Interesi: Zenske
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pozz svima..Da pitam nesto u vezi lyrics-a na pa2x..kako ih zakljucati?
![]() Promijenjeno od Milan$ (23.04.2012 u 22:25 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|