|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kolege,na ovom snimku oko tridesete sekunde se vidi pevačica koja peva na nekom čudnom modelu mikrofona...ako neko zna da nam kaže o kom modelu i kom proizvodjaču se radi? Hvala
|
![]() |
![]() |
#2 |
Belaj boy
|
![]()
Kristal Zajecar-2dl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Dinamički?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Belaj boy
|
![]()
100% dinamicki ali rucno!Priblizava ga i odaljava i naj taj nacin postize tu dinamiku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Lepo radi mikrofon...msm,ima mastan ton....ne znam da nije možda obložen Vinjakom iznutra,zbog membrane i to?
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ma to je FSP sa duplim dnom i ugradjenim reverbom inace ide u kompletu od 6 kom mada u zadnje vreme ih j teze naci jer je FSP u stecaju..... (davali jeftino mikrofone) a i sa casama su nesto zajebali bas gledam poceli da prave zatvorene odozgo a zaboravili da im stavljaju dno
![]()
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ovo ja brate,u narodu najpoznatiji mikrofon,a marka je "COKALJ"....
![]() Ovaj je 2dl,ali je mnogo bolji onaj od 1dl-merak je bilo pjevati na njemu. ![]() Inace,dobro je @jefta rekao-proizvodjac "Kristal" Zajecar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ja ipak mislim da nije kristal mada ne vidi se bas najbolje na snimku ali mislim da je FSP (fabrika stakla paracin) mada i nema neke razlike jako su slicni mislim da su cak po istoj licenci radili...........
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Varam li se ja ili to pevaljka ima problema sa izgovaranjem slova R....ili možda ostalo malo vinjaka u grlu pa žuborrrri...
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Najbolji,pod uslovom da je dobra sljivka u njemu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|