|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.12.2008
Downloads: 222
Uploads: 4
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Postovani kolege evo jos jedne molbe,nadm se da ce uspjeti
![]() Da li se moze opdatirati os novi softvar direktno preko kabla na computer bez smartcard i kako ako neko zna unaprijed hvala,jedino na ovom forumu covijek cuje nesto pametno..... ![]() Ibro..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Nemozes treba ti obavezno smart media karta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sta se dobija na PSR3000 sa novim OS?
Mislim vredi li truda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Neznam tacno sad posto ima kolega tetak verovatno prvi OS bar po broju koji je napisao da mu je na sintu.Kod mene je prilikom kupovine bio u sintu OS 1.6 i sa updateom na 1.8 ne dobijas nista drugo nego veci izbor modema koje podrzava sint za internet.Sto se tice drugih stvari ne poboljsa se nista iste boje isti ritmovi i sve ostalo.Znaci samo internet modimi odnosno njihov broj je povecan .
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio fico za ovaj koristan post: | tetak (26.03.2009) |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Jedna od mogucnosti...
PSR 3000 kao i ostali modeli (s700-s900-itd koji imaku mogucnost priklj.na internet)se mogu registrovati na Yamaha websajtu. (Serijski broj tvoje klavijature). Nakon registracije dobijas postom od njih adapter (prelaz sa usb na rj 45 koji se steka u modem) To dobija svako pri registraciji koja te ne obavezuje ni na sta niti sta kosta. Preko toga spajas klavijaturu na internet i mozes direktno downloadovati aktuelni softwer kao i uputstvo za update koje je prilozeno. Automatski te povezuje sa browserom. To je naravno dzabaka. Imas jos opciju skidanja ritmova i boja koji se NAZALOST naplacuju,ali to sada nije tema ![]() Pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gega za ovaj koristan post: | tetak (26.03.2009) |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Hvala na pomoci ne treba slika mislim da ne dobijam nista stim da ga prikljucujem na pc.ako neko ima neki program gdje mogu da korigujem midije ili pak vise midija u jedan set to bi se isplatilo truda i vremena..
Pozdrav Ibro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Sta god da si naumio da radis sa midi fajlovima odgovor je moze .Ne razumem samo kako mislis SET .Dali da spojis par fajlova ili nesto drugo.Da fajlove sredis da jih vidi sint samo jim promeni ime .Znaci ako kod tebe sad pise primer: Saban_Saulic_Tebi_ne_mogu_da_kazem_ne-.-kafanski.midi.mid ti sebi uradi jedan folder u koji ces ubaciti sve fajlove od sabana i daj samo zameni to ime sa : :tebi da kazem ne .Tako ce sint taj fajl sasvim lako i prepoznati i bice ti preglednije sve po folderima .A da sastavis sebi po tri ili vise midi fajla u jedan za to ti treba neki sekvencer kao naprimer Cakewalk ili Cubase i drugi i to odradis sa njim .Mislim da ces da odradis tako samo par fajlova i da ce ti dojaditi.Ako to ipak zelis ili ti to treba onda se javi na PP ili mail po pitanju pomoci ili programa za to.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio fico za ovaj koristan post: | tetak (26.03.2009) |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Hvala fico najvise si mi pomogao ako sta treba javi .a pokusacu da nadjem taj program i da probam pa da napravim par setova znam nesto i svirati i tako da mogu da radim ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|